Σάρι: «Έχουμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι - η διοίκηση γνωρίζει την άποψή μου»

Ο τεχνικός της Τσέλσι ανέδειξε το πρόβλημα της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Με το «στείρο» 0-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους «Μπλε», παιχνίδι που έκανε για άλλη μία φορά εμφανές το πρόλβημα της ομάδας στην κορυφή της επίθεσης, όπου χθες αγωνίστηκε ο Άλβαρο Μοράτα στη θέση του τραυματία Ολιβιέ Ζιρού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μιλώντας στο «BBC» ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε: «Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα πρώτα 80 μέτρα του γηπέδου, αλλά μετά είχαμε πρόβλημα στα τελευταία 20 μέτρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά μας στα τελευταία 15-20 μέτρα.

Μόλις 6 γκολ από τα 38 της ομάδας έχει πάρει από τους Μοράτα και Ζιρού ο Σάρι στο φετινό πρωτάθλημα

Ο σύλλογος γνωρίζει πολύ καλά τη γνώμη μου. Νομίζω πως χρειαζόμαστε ορισμένα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος στην αγορά. Πρέπει να προσπαθήσω να βελτιώσω τους παίκτες μου, την ομάδα μου, την επιθετική μου γραμμή ή καλύτερα την επιθετική μου γραμμή στα τελευταία 20 μέτρα. Ο σύλλογος έχει γνώση της θέσης μου, της άποψής μου. Είναι θέμα της διοίκησης».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.