Γουόρνοκ: «Ντροπή για τη Λίβερπουλ και τον Κλάιν»

Ο 70χρονος μάνατζερ εμφανίστηκε εξοργισμένος για τη μετακίνηση του Άγγλου μπακ στην Μπόρνμουθ, λέγοντας πως τόσο εκείνος όσο και οι Κόκκινοι τον είχαν διαβεβαιώσει πως θα γινόταν παίκτης της Κάρντιφ.

Ο Ναθάνιελ Κλάιν παραχωρήθηκε δανεικός στα Κεράσια, την ημέρα που ανακοινώθηκε και η πώληση του Ντομινίκ Σολάνκε στην ίδια ομάδα.

Νωρίτερα, ο 27χρονος δεξιός μπακ είχε φτάσει πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Κάρντιφ αλλά τελικά επέλεξε την Μπόρνμουθ, κάτι που ενόχλησε τον προπονητή των Bluebirds, Νιλ Γουόρνοκ:

«Το να δω στην τηλεόραση τη μεταγραφή (σ.σ. του Κλάιν στην Μπόρνμουθ) όταν έχω κάνει τα πάντα σωστά και μου έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι δικός μου παίκτης την άλλη βδομάδα, κατά τη γνώμη μου είναι ντροπή για αυτούς και έλλειψη φινέτσας.

Γνωρίζω τον Ναθάνιελ και έκανε ντεμπούτο μαζί μου (σ.σ. αναφορά παρακάτω) και είναι απογοητευτικό να μην δεχτώ μια κλήση από εκείνον ή από τη Λίβερπουλ. Είναι απογοήτευση, είναι έλλειψη καλών τρόπων. Όταν περιμένεις κι έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις, πιστεύω ότι δικαιούσαι σεβασμό και δεν μας έδειξαν καθόλου σεβασμό.  

Πιθανώς θα έπρεπε να τους έχω ηχογραφήσει παράνομα ή κάτι τέτοιο, όχι; Αλλά έκανα τα πάντα σωστά και μετά ήρθε η Μπόρνμουθ. Υποθέτω αυτοί, αφού πλήρωσαν 19 εκατομμύρια λίρες για τον Σολάνκε, τους άνοιξε η όρεξη.

Έχασα τρεις ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αναμονής (σ.σ. για τον δανεισμό του Κλάιν). Έχασα δύο φουλ μπακ και έναν επιθετικό γιατί δεν είχα άλλη θέση δανεικού. Είμαι διπλά απογοητευμένος, ειλικρινά.

Κοιτάξτε, δεν θα μας κάνει κανείς καμία χάρη, ούτε μέσα στο γήπεδο ούτε έξω από αυτό. Θα αγωνιζόμαστε πάντα με αυτό ως δεδομένο».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλάιν είχε κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο υπό τις οδηγίες του Νιλ Γουόρνοκ στην Κρίσταλ Πάλας το 2008 σε ηλικία 17 ετών.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.