Τελευταία «παράσταση» για Φάμπρεγας - Πρέσινγκ για Χάντσον-Οντόι

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός του Ισπανού μέσου στους οπαδούς της Τσέλσι, όταν αποχώρησε δακρυσμένος ως αλλαγή, στον νικητήριο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του ως παίκτης της Τσέλσι (εδώ τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου στο FA Cup). Ο 31χρονος μέσος δεν κατάφερε να συνδυάσει την τελευταία αυτή εμφάνιση με ένα γκολ, όταν στο 30ό λεπτό είδε τον τερματοφύλακα της Νότιγχαμ να τον νικά από το σημείο του πέναλτι.

Παρόλα αυτά η συνολική του εμφάνιση ήταν ικανοποιητική, ελέγχοντας τον ρυθμό για την ομάδα του, κρατώντας τη μπάλα και μοιράζοντας το παιχνίδι με την ιδιαίτερη ικανότητά του στις πάσες.

Στο 84ο λεπτό του αγώνα, ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Ενγκολό Καντέ, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της Τσέλσι να του προσφέρουν ένα συγκινητικό "standing ovation".

Κατά την αποχώρησή του αγκαλιάστηκε με τους συμπαίκτες του και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προπονητή του. 

Το συμβόλαιο του Φάμπρεγας λήγει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με τη Μονακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη γαλλική ομάδα.

Ο Φάμπρεγκας αποχαιρετά την Αγγλία έχοντας κατακτήσει 2 τίτλους πρωταθλητή, 2 κύπελλα Αγγλίας, 1 Λιγκ Καπ και 1 Κομιούνιτι Σιλντ. Σε 501 αγώνες πέτυχε 81 γκολ και μοίρασε 149 ασίστ.

Εξάλλου, η Μπάγερν ψάχνει εξτρέμ καθώς στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσουν οι Ρόμπεν και Ριμπερί, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στους Βαυαρούς. Οι τελευταίοι θέλουν τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι κι έχουν κάνει ήδη δύο προτάσεις για την απόκτησή του, με τη δεύτερη να αγγίζει τα 30 εκατομμύρια λίρες. Οι Μπλε δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην πρόταση, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν θέλουν να ανέβει το ποσό, ή αν σκοπεύουν να κρατήσουν τον παίκτη.

O 18χρονος επιθετικός έχει μόλις μια συμμετοχή στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμφωνία για την απόκτηση του -επίσης εξτρέμ- Κρίστιαν Πούλισιτς από την Τσέλσι, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.