Επέστρεψε στη Σαμπντόρια ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι

Η Σαουθάμπτον αποχαιρέτησε σήμερα τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στη Γένοβα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Οι «Άγιοι» είχαν αποκτήσει το Μανόλο Γκαμπιαντίνι τον Ιανουάριο του 2017, με τον 27χρονο να κάνει εξαιρετικό πρώτο εξάμηνο στην ομάδα του αγγλικού Νότου αλλά τον υπόλοιπο ενάμιση χρόνο να χάνει το «βηματισμό» του στο σύλλογο, ελέω και τραυματισμών.

Παρ’όλα αυτά οι φίλοι της Σαουθάμπτον θα θυμούνται για καιρό τόσο τα δύο γκολ του στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017, παρά την άδικη τότε ήττα τους, όσο και το νικητήριο τέρμα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι πέρυσι, η οποία είχε χαρακτήρα… μπαράζ παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο δημοφιλής στράικερ δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια εμφάνιση με τη φανέλα των «Αγίων» υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού τους, Ραλφ Χάσενχιουτλ, τον τελευταίο μήνα και έτσι αποφάσισε – εν μέσω βολιδοσκόπησης από τρεις ιταλικές ομάδες και την ισπανική Μπέτις – να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σαμπντόρια. Το κόστος της μετακίνησης δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο τα περισσότερα βρετανικά ρεπορτάζ εκτιμούν πως άγγιξε τα 12 εκατομμύρια λίρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στους «Μπλουτσερκιάτι» κατά τη διετία 2013-15, πριν μεταπηδήσει στη Νάπολι.

Η μεταγραφή του Ιταλού είναι στα πλαίσια των αλλαγών που θέλει να κάνει στο ρόστερ της Σαουθάμπτον ο Αυστριακός τεχνικός της, καθώς είναι η δεύτερη μετά από εκείνη του αρχηγού της ομάδας Στίβεν Ντέιβις που μετακόμισε στη σκωτσέζικη Ρέιντζερς ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ελεύθερο να πράξουν αναλόγως έχουν επίσης ο τερματοφύλακας Φρέιζερ Φόρστερ και ο κεντρικός αμυντικός Γουέσλεϊ Χουντ, όπως δήλωσε σήμερα ο Ραλφ Χάσενχιουτλ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.