Μπαίνει χειρουργείο ο Γκόμεζ

Οι φόβοι των ανθρώπων της Λίβερπουλ επιβεβαιώθηκαν και ο 21χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να μείνει σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Το Δεκέμβριο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ο Τζο Γκόμεζ υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πόδι, σε μία διεκδίκηση με τον Μπεν Μι, και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 6 εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, ο σύλλογος ανακοίνωσε πριν λίγο πως επιβάλλεται χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει ο παίκτης τον τραυματισμό. Ο Άγγλος μπακ δήλωσε για τη νέα αυτή τροπή της κατάστασής του: «Προφανώς το να μένω εκτός παραπάνω απ'ότι αρχικά ελπίζαμε είναι δυσκολοχώνευτο. Ήταν ένας τραυματισμός έπειτα από σύγκρουση - όπως όλοι στην καριέρα μου - οπότε ξέρω πως όταν επουλωθεί εντελώς θα είμαι πανέτοιμος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος το Σάββατο σε δηλώσεις του εξέφρασε τους φόβους του για χειρουργείο, πρόσθεσε: «Είναι ατυχία για τον Τζο και για εμάς, γιατί πριν τον τραυματισμό βρισκόταν σε φανταστική κατάσταση. Είναι τόσο πολύτιμος που δεν αξίζει να το ρισκάρουμε - τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον - οπότε προχωράμε με τη διαδικασία και επιστρέφει όταν θα είναι πανέτοιμος».

Οι «Κόκκινοι» δοκιμάζονται απόψε (22:00) στην έδρα της Γουέστ Χαμ στην αναμέτρηση που κλείνει την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.