Έξαλλοι στην Τσέλσι με την κριτική του Κουρτουά στην Γκρανόβσκαϊα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στους «Μπλε» επικρατεί έντονη ενόχληση με τους ισχυρισμούς του Βέλγου αναφορικά με το θέμα της μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τιμπό Κουρτουά άφησε το «Στάμφορντ Μπριτζ» για το «Μπερναμπέου» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έχοντας λιγότερο από ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο 26χρονος κριτίκαρε πρόσφατα δημόσια την διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, ισχυριζόμενος πως η ίδια τον διαβεβαίωνε το Μάρτιο του 2018 ότι θα του επιτραπεί να μετακομίσει στη Μαδρίτη – όπου εδρεύει η οικογένειά του – ενώ μετά το Μουντιάλ αθέτησε το λόγο της, σύμφωνα με το Βέλγο, λέγοντάς του πως θα χρειαστεί να παραμείνει στους «Μπλε».

Παρ’όλα αυτά, το «Sky Sports» αναφέρει ότι ουδέποτε η Τσέλσι έδωσε εγγυήσεις στον Κουρτουά για μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα, όπως συμπληρώνει το βρετανικό δημοσίευμα, στους «Μπλε» είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης του Κουρτουά ως ελεύθερου, όμως εν τέλει αποφάσισαν να αγοράσουν στη θέση του τον Κέπα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής τερματοφύλακα.

Ο Τιμπό Κουρτουά είχε μιλήσει για την αποχώρησή του από την Τσέλσι και τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.