Σόλσκιερ: «Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό αλλά είμαστε η Γιουνάιτεντ»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκθείασε την ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν και δήλωσε πως υπάρχει αποφασιστικότητα στην ομάδα του για τη ρεβάνς.

Παρά τις απουσίες των Νεϊμάρ και Καβάνι οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν ανώτεροι στο «Ολντ Τράφορντ» από τους γηπεδούχους και μετουσίωσαν αυτήν τους την ανωτερότητα με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.



Μετά τον αγώνα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραδέχτηκε: «Το αποψινό ήταν μία επιβεβαίωση του επιπέδου των κορυφαίων ομάδων. Η Παρί είναι κορυφαία ομάδα. Η ποιότητά της από τον τερματοφύλακα έως την επίθεση, είναι μεγάλη. Αυτό είναι το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι στην κορυφή. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα. Έχουμε ένα μεγάλο βουνό να ανέβουμε, αλλά είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».



Ενώ αναφορικά με τους Άντονι Μαρσιάλ και Τζέσε Λίνγκαρντ που αποχώρησαν τραυματίες και για τη ρεβάνς στις 6 του Μάρτη πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Είναι μυΐκοί τραυματισμοί, πρέπει να περιμένουμε κανά δυο μέρες. Είχαμε παίκτες με ποιότητα που μπήκαν (ως αλλαγές). Υπάρχει αποφασιστικότητα στα αποδυτήρια για την ανατροπή. Αν προηγούμαστε με ένα γκολ στο ημίχρονο, πάνω σε αυτό είναι στο οποίο πρέπει να στοχεύουμε».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.