Βοήθεια στα γκολ από τον Τζαχανμπάκς περιμένει ο Χιούτον

Ο Ιρλανδός τεχνικός της Μπράιτον τόνισε πως ο Ιρανός διεθνής αποκτήθηκε ώστε να συνεισφέρει στο σκοράρισμα των «Γλάρων».

Ο Αλιρεζά Τζαχανμπάκς μετακόμισε από την Αλκμαάρ στον αγγλικό Νότο έναντι 17 εκατομμυρίων λιρών – ένα ποσό ρεκόρ για την Μπράιτον – ως πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Ιρανός λίγο έλειψε να πετύχει το πρώτο του γκολ όταν το φαλτσαριστό σουτ που εξαπέλυσε ενάντια στη Χάντερσφιλντ προσέκρουσε στο δοκάρι του Γιόνας Λεσλ, με τον προπονητή του, Κρις Χιούτον, να θεωρεί την εμφάνιση του Τζαχανμπάκς απέναντι στα «Τεριέ» ως την καλύτερη της θητείας του στο «Amex».

«Το πιστεύω αυτό, ναι και ελπίζω να δούμε περισσότερα. Είναι ένας σκόρερ και για αυτό τον αποκτήσαμε. Συγκεκριμένα, σε ένα 4-3-3, ξέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε τέρματα από το εννιάρι μας, όμως μας λείπουν τα περσινά γκολ του Ισκιέρδο από αριστερά.

Ο Γιούργκεν Λοκάντια είναι ένας διαφορετικός παίκτης, ο Αντονί (σ.σ. Νοκαέρ) δεν έχει υπάρξει ένας μεγάλος σκόρερ για μας, οπότε θα θέλαμε να πιστεύουμε πως με τον Αλιρεζά (σ.σ. Τζαχανμπάκς) στην ομάδα μπορούμε να βρούμε περισσότερα γκολ», σχολίασε ο προπονητής της Μπράιτον.

Οι Τζαχανμπάκς και Μπερνάρντο, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην αριστερή πτέρυγα των «Γλάρων», έχουν μπροστά τους ένα δυνατό τεστ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και συγκεκριμένα τους Άαρον Γουάν-Μπισάκα και Γουίλφριντ Ζαχά το ερχόμενο Σάββατο στο «Σέλχαρστ Παρκ».

«Ο Μπερνάρντο ήταν σε καλή κατάσταση πριν τραυματιστεί και δε νομίζω πως ο Γκαετάν (σ.σ. Μπονγκ) τα πήγε άσχημα, απλά στο νήμα ο Μπερνάρντο πήρε τη θέση. Ο Αλιρεζά (σ.σ. Τζαχανμπάκς) είναι και πάλι μαζί μας μετά από το Ασιατικό Κύπελλο, έχει περάσει αρκετό καιρό μαζί μας και είναι ένας παίκτης που θεωρούμε σημαντικό και τον φέραμε εδώ έναντι ενός αδρού ποσού», πρόσθεσε ο Κρις Χιούτον.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.