Αζάρ: «Απογοητευμένοι από την ισοπαλία αλλά το κλίμα είναι καλό»

Οι παίκτες της Τσέλσι είναι απογοητευμένοι με την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουλβς για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σκόρερ του τέρματος της ισοφάρισης.

Ο Βέλγος διεθνής σταρ των Μπλε έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γουλβς (1-1). Ωστόσο οι προσδοκίες ήταν υψηλότερες και όλοι στην Τσέλσι επιθυμούσαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Το εξαιρετικό γκολ του Αζάρ δεν αποδείχτηκε αρκετό, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να ανατραπεί το σκορ. Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον. Έτσι, η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να καλύψει το έδαφος για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο ίδιος ο Αζάρ αποκάλυψε πως το αποτέλεσμα στεναχώρησε την ομάδα του, παρόλο που το κλίμα είναι γενικά καλό: 

«Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι. Δε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυκλοφορούσαμε αργά τη μπάλα. Με τέτοιο ποδόσφαιρο πριν από 3 μήνες πιθανότατα θα είχαμε ηττηθεί.

Το κλίμα είναι καλό. Μετά από την ήττα με 6-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, είπαμε με τους συμπαίκτες μου ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι καλύτερο στους εναπομείναντες αγώνες ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.