Επέστρεψε τραυματίας από την εθνική ο Μίνα

Ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά της εθνικής Κολομβίας και αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό, γεγονός που έκανε έξαλλο το Μάρκο Σίλβα.

Ο Γέρι Μίνα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κολομβίας για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας και αγωνίστηκε ως βασικός σε όλο τον αγώνα με την εθνική Ιαπωνίας, στον οποίο η Κολομβία επικράτησε με 0-1, ενώ ξεκίνησε και σε εκείνο με τη Νότια Κορέα αλλά αποχώρησε με θλάση στο 43ο λεπτό.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπέφερε από δύο τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν και μέχρι τώρα έχει δώσει το παρών σε 14 αγώνες με τα «Ζαχαρωτά»  (οι 12 για την Πρέμιερ Λιγκ). Ως εκ τούτου, ο Μάρκο Σίλβα προειδοποίησε τους ιθύνοντες της εθνικής Κολομβίας να μη χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά του.

Για τον τραυματισμό του 24χρονου αμυντικού ο πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Δεν είναι καλά νέα. Κακά νέα για εμάς, σαν σύλλογος, και για τον ίδιο επίσης. Δεν είναι εύκολη σεζόν για εκείνον, από τότε που μετακινήθηκε σε εμάς. Είχε κάποιες κακές στιγμές και ορισμένους άσχημους τραυματισμούς. Το γνωρίζαμε, προτού φύγει για την εθνική του ομάδα, ότι ήταν ρίσκο να αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια. Επικοινωνήσαμε μαζί τους (με την εθνική Κολομβίας), αλλά δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις αποφάσεις τους. Τους συμβουλεύσαμε, μετά το 90λεπτο με την Τσέλσι, ότι θα ήταν ρίσκο να αγωνιστεί σε δύο ματς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.