Σάρι: «Αισθητή η αγωνιστική βελτίωση του Μπάρκλεϊ»

Η αγωνιστική άνοδος του 25χρονου μεσοεπιθετικού τον έχει καταστήσει πολύ σημαντικό εργαλείο, τόσο για το σύνολο του Ιταλού τεχνικού όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Μετά το δύσκολο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα των «Μπλε» και αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ο Ρος Μπάρκλεϊ αποδεικνύει πλέον γιατί η Τσέλσι ξόδεψε χρήματα για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2018 από την Έβερτον.

Ο Άγγλος μέσος ξεχώρισε με την εμφάνισή του στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του επί του Μαυροβουνίου με 5-1, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Σάρι, δήλωσε:

«Ο Ρος έχει βελτιωθεί πολύ τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και φυσικής κατάστασης. Πέρσι αγωνίστηκε μόνο 200 λεπτά, οπότε ήταν φανερό πως χρειαζόταν παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ευτυχώς τα πηγαίνει πολύ καλύτερα φέτος, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Στο επιθετικό κομμάτι είναι ικανός να πετύχει αρκετά τέρματα, αλλά είναι εξίσου καλός και στον αμυντικό τομέα, χωρίς να είναι αμυντικός μέσος, το οποίο τον καθιστά έναν ολοκληρωμένο παίκτη.

Δε γνωρίζω αν μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας, είναι όμως ένας μαχητής. Στην αρχή της σεζόν δεν είχε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, όμως μετά τα πρώτα ματς στην αρχική ενδεκάδα, έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό παίκτη για μας».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.