Φάμπρεγας: «Δεν έχει τα στοιχεία ενός ηγέτη ο Εζίλ»!

Έντονη κριτική δέχεται ο Γερμανός έπειτα από την κακή του απόδοση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Τσέλσι έγινε ο τελευταίος χρονικά που του έριξε τα... «βέλη» του.

Οι «Κανονιέρηδες» γνώρισαν τη συντριβή με 4-1 από τους «Μπλε» το βράδυ της Τετάρτης και όχι απλά δεν κατέκτησαν το ευρωπαϊκό κύπελλο αλλά έχασαν παράλληλα και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Μπορεί να μην είναι και το πλέον... αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ, ωστόσο ο Σεσκ Φάμπρεγας έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην ηλικία των 16 μαζί της και από τα 21 του φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μιλώντας στο «BT Sport», ο Ισπανός μέσος, που αγωνίζεται πλέον στη γαλλική Μονακό, σημείωσε: «Πιστεύω ότι κάποιες φορές τα ΄χεις μέσα σου τα στοιχεία του ηγέτη. Όταν ο Εζίλ ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, περιτριγυριζόταν από κορυφαίους, τρομερούς παίκτες και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν θέλω να τον αδικήσω το Μεσούτ (σ.σ. Εζίλ), έπαιξε ποδόσφαιρο κορυφαίου επιπέδου εκεί, όμως όταν κατεβαίνεις επίπεδο - γιατί μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου είναι οι τρεις κορυφαίες ομάδες - πρέπει να δείξεις λίγα παραπάνω πράγματα, γιατί δεν έχεις την ίδια ποιότητα γύρω σου.

Ο σύλλογος σε αγοράζει για να είσαι ο πραγματικός ηγέτης. Δε νομίζω ότι ο Μεσούτ μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα. Δεν προπονούμαι μαζί του καθημερινά, όμως πιστεύω ότι δεν διαθέτει τα στοιχεία ενός ηγέτη».




Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.