Λάμπαρντ: Εντυπωσιασμένος από την πρόωρη επιστροφή του Πούλισιτς

Ο τεχνικός της Τσέλσι εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την άμεση ένταξη του Πούλισιτς στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ομάδα του Λονδίνου έκλεισε τον περασμένο Ιανουάριο τον Κρίστιαν Πούλισιτς από τη Ντόρτμουντ, έναντι 57 εκατομμυρίων λιρών, τον οποίο παραχώρησε στη γερμανική ομάδα δανεικό ως το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ο παίκτης, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών για το Γκόλντ Καπ, αποφάσισε να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα του νωρίτερα από το προβλεπόμενο, γεγονός που εξέπληξε θετικά τον νυν τεχνικό του, Φρανκ Λάμπαρντ.

«Ο Κρίστιαν έχει ξεκινήσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί πολύ, όμως ήθελε να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό, γεγονός που εκτιμώ ιδιαίτερα. Το ίδιο νομίζω θα έκανα κι εγώ στη θέση τουΕίναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης και ήρθε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε τραυματισμούς, παίκτες σημαντικούς και ηγέτες που αγωνίζονται στη ίδια θέση, οπότε θα μας είναι χρήσιμος»δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πούλισιτς ολοκληρώθηκαν στις 7 Ιουλίου, όταν η εθνική ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό του Γκόλντ Καπ από το Μεξικό. Ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, παρακολουθεί στενά την πρόοδο του.

«Ο Πούλισιτς είναι ακόμα ένας υψηλού επιπέδου παίκτης, μεγάλο ταλέντο και σε νεαρή ηλικίαΜόλις τελείωσε πολύ ικανοποιητικά το τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκε. Σίγουρα τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο», σημείωσε ο Βραζιλιάνος.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.