Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρίπιερ η Ατλέτικο!

Ο Άγγλος μπακ είναι και επίσημα παίκτης των «Ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφήνοντας την Τότεναμ έπειτα από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Όπως αναμενόταν από χθες που έγινε γνωστή η επιτυχημένη διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Κίεραν Τρίπιερ ανήκει και με τη… βούλα πλέον στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έψαχνε εναγωνίως για ένα αξιόπιστο δεξιό οπισθοφύλακα μετά από την αποχώρηση του Χουανφράν και τις αμφιβολίες που υπάρχουν εντός συλλόγου στο πρόσωπο του Σαντιάγο Άριας και ο «εκλεκτός» είναι ο 28χρονος διεθνής Άγγλος.

Ο Τρίπιερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Ροχιμπλάνκος» και το «BBC» εκτιμά πως η μετακίνησή του θα αποφέρει έσοδα 20 εκατομμυρίων λιρών, συν κάποια μπόνους, για τα «Σπιρούνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης της Τότεναμ θα είναι ο 1ος Άγγλος στην Ατλέτικο μετά από 95 ολόκληρα χρόνια!

Εξάλλου, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της ομάδας του Βορείου Λονδίνου, δεν κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση αντικαταστάτη, καθώς αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο νεαρός Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς. Ωστόσο, ενδεχόμενη φυγή και του Σερζ Οριέ, θα αλλάξει τα υπάρχοντα πλάνα.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.