Παίρνει Πίκοκ-Φάρελ ως αντι-Χίτον η Μπέρνλι

Σε κατ'αρχήν συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα με τη Λιντς έχουν έρθει οι «Clarets», με σκοπό να καλύψουν το κενό που άφησε ο Τομ Χίτον.

Έπειτα από 6 χρόνια θητείας στο «Τερφ Μουρ» ο Τομ Χίτον μετακόμισε στην Άστον Βίλα και ως εκ τούτου η Μπέρνλι «βγήκε» στην αγορά προς αναζήτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα, μιάς που ο Χίτον μοιράστηκε την περασμένη σεζόν το χρόνο κάτω από τα δοκάρια με τον Τζο Χαρτ.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη η «Lancashire Telegraph» και χθες το «BBC», η ομάδα του Σον Ντάις έχει συμφωνήσει με τα «Παγώνια» για την απόκτηση του Μπέιλι Πίκοκ-Φάρελ. Ο 22χρονος κίπερ, του οποίου το συμβόλαιο έληγε τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε στα 26 από τα 27 παιχνίδια της ομάδας μέχρι τη μέση της σεζόν (λόγω του τραυματισμού του Μπλάκμαν) και στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο, αφού αποκτήθηκε ο έμπειρος Ισπανός, Κίκο Κασίγια τον Ιανουάριο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στις εγκαταστάσεις της Μπέρνλι ο Άγγλος γκολκίπερ, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την ομάδα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.