Από την Μπρέντφορντ στην Μπράιτον το… «κανόνι» Μοπέ!

Οι «Γλάροι» συνεχίζουν τις εντυπωσιακές κινήσεις τους τις τελευταίες ημέρες, αποκτώντας αυτή τη φορά τον 22χρονο Γάλλο επιθετικό.

Ο Νιλ Μοπέ είναι και επίσημα παίκτης της Μπράιτον για τέσσερα χρόνια, με το κόστος της μεταγραφής του να εκτιμάται στα 20 εκατομμύρια λίρες.

Ο Γάλλος φορ πέτυχε 41 γκολ σε 95 παιχνίδια με τις «Μέλισσες» της Τσάμπιονσιπ, τερματίζοντας πέρυσι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας με 25 τέρματα!

«Ο Νιλ (σ.σ. Μοπέ) θα προσδώσει μια επιπλέον διάσταση στις υπάρχουσες επιλογές μας στην επίθεση. Οι επιδόσεις του στην Τσάμπιονσιπ ήταν ξεχωριστές και τώρα η πρόκλησή του είναι να τις μεταφέρει και στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής των «Γλάρων», Γκρέιαμ Πότερ.

Ο πρώην διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας μετακόμισε στην Αγγλία το 2017, όταν και άφησε την Σεντ-Ετιέν για την Μπρέντφορντ. Ο Μοπέ αναδείχτηκε «Παίκτης της Σεζόν» πέρυσι στις «Μέλισσες» και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της... μισής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 22χρονος είναι η 6η φετινή μεταγραφή της Μπράιτον, η οποία μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει τη δαπάνη-ρεκόρ για την απόκτηση του Άνταμ Γουέμπστερ από την Μπρίστολ Σίτι.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.