Μάτιτς: «Αν η ομάδα δεν κερδίζει, η ευθύνη είναι του προπονητή»

Αιχμές κατά του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άφησε σε δηλώσεις του ο Σέρβος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά το ότι επικράτησαν με το ευρύ 4-0 της Τσέλσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Νεμάνια Μάτιτς έχει συμπληρώσει μόνο 22 λεπτά χρόνου στο χορτάρι σε αυτές τις αναμετρήσεις, έχοντας εισέλθει ως αλλαγή στο «Σεντ Μέρις», όπου η Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σαουθάμπτον.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο 31χρονος Σέρβος εν όψει του αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία για την προκριματική φάση του «Euro 2020», σημείωσε: «Ο προπονητής πρέπει να επιλέγει την κατάλληλη σύνθεση που θα παλέψει για τον τίτλο και αν δεν κερδίζει, φέρει και την ευθύνη. Είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο, έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς των ομάδων που έχω βρεθεί τα τελευταία 10 χρόνια. Για να παίζω εγώ, κάποιος έπρεπε να καθίσει στον πάγκο και να το αποδεχτεί. Έτσι κάνω κι εγώ τώρα.

Στα πρώτα δύο ή τρία ματς διάλεξε (ενν. ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ) μια σύνθεση χωρίς εμένα μέσα. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Σέβομαι την απόφαση, από εμένα εξαρτάται να δείξω ότι κάνει λάθος και να επιστρέψω εκεί που ανήκω. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Του είπα ότι διαφωνώ μαζί του, αλλά πρέπει να κάνει τις επιλογές του για την ομάδα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.