Fantasy: Ένα στόπερ για Σίτι, ένας κόουτς για Άρσεναλ, ένα πέναλτι για τον Κέιν και μια πατάτες στο 4!

Ο Κούλου σχολιάζει την πέμπτη αγωνιστική.

Tι αγωνιστική κι αυτή που μας πέρασε, θέλουμε να την ξεχάσουμε άμεσα και να πάμε γρήγορα στην επόμενη…χρονιά.

Όχι, δεν θα την ξεχάσουμε, ας θυμηθούμε τι έγινε.

 

ΣΕΦΦΙΛΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Σέφφιλντ ήταν πολύ καλή για άλλη μία φορά και ήταν άτυχη που έχασε από την Σαουθάμπτον αφού είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Ο ΜακΓκόντρικ, που είναι ένας από τους πολλούς ΜακΚάτι που έχουν στην ομάδα, είχε τις 3 καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει δύχτι. Το πρόγραμμα της Σέφφιλντ δεν είναι καλό, συνεχίζουμε να κοιτάμε μόνο Λούστραμ από εδώ.

Στην Σαουθάμπτον ο Γιένεπο είναι ένας Μανέ χωρίς κόμπλεξ για τον Σαλάχ και ο Τσε ΓκεβΆνταμς συνεχίζει να χάνει τα άχαστα. Ήρθε η ώρα να σκοράρει.

 

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερο σημείο να σας θυμίσω να γραφτείτε στη λίγκα μας στο φάντασυ και η απάντηση είναι φυσικά όχι. Τρέξτε όπως είστε.

 

ΝΟΡΙΤΣ-ΣΙΤΥ

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ αυτό το ματς, αλλά η εικόνα και το αποτέλεσμα δε δείξαν κάτι τέτοιο. Αν και η Σίτυ ήταν κυρίαρχη, η Νόριτς ήταν αυτή με τις δύο καλύτερες ευκαιρίες, με τις οποίες σκόραρε με τους Κάντγουελ και Πούκκι-πάρτυ. Τα δύσκολα πέρασαν και πάμε φουλ με Νόριτς τώρα.

Η Σίτυ είχε αρκετές, αλλά όχι καλές ευκαιρίες. Το πρόγραμμά της παραμένει καλό και συνεχίζουμε να χρειαζόμαστε 3 παίχτες από εδώ. Ο Αργεντίνος Παπασταθόπουλος πλέον είναι καλύτερη επιλογή από τον Ζιτσένκα, αφού η Σίτυ ξέμεινε από στόπερ. Αντε να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο, να πάρουμε Κουλιμπαλί και Μαγκουάιρ.

 

ΓΟΥΩΤΦΟΡΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Γουώτφορντ έδειξε μεγάλη βελτίωση στο πρώτο παιχνίδι του Κίκε Θάντθεθ Κίκε Φλόρεθ, αλλά δε θα παίζει κάθε βδομάδα με την Άρσεναλ του Έμετι. Για την ακρίβεια το πρόγραμμά της είναι παλούκι.

Στην Άρσεναλ υπάρχει πρόβλημα. Η διοίκηση έκανε δύο σεζόν τώρα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αλλά αποτελέσματα δεν έρχονται και η πορεία της ομάδας είναι καθοδική. Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, αυτά των Μουρίνιο και Βενγκέρ, αλλά είναι τα ίδια με αυτά που ακούγονται και για τη Ρεάλ.

Το πρόγραμμα της ομάδας είναι φανταστικό, Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το κεφάλι του Έμετι.

Το πρόβλημα της ομάδας ήταν ο Βενγκέρ και ο Αϊόμπι και τώρα που φύγαν αυτοί όλα είναι καλά.

 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Μπόρνμουθ ήταν κάπως τυχερή που πήρε τη νίκη σε ένα 50-50 ματς. Ο Κίλσον συνεχίζει να φέρνει πόντους. Επιτέλους ο Χάου έβαλε τον Ρίκο και φυσικά έκανε ασσίστ. Άραγε πότε γυρνάει ο ΤζΛόιντ Κέλλυ; Μέχρι τότε θα παραμείνει βασικός πιστεύω. Το πρόγραμμα της Μπόρνμουθ είναι καλό και τα ονόματα των Κίλσον, Χίλσον, Φρέιζερ, Κινγκ και Σολάνκι είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

 

ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΗ

Απίστευτα άτυχη για άλλη μια φορά η Μπράιτον. Αν το ποδόσφαιρο δεν ήταν Λόττο και κέρδιζε ο καλύτερος κι όχι ο πιο τυχερός η Μπράιτον τώρα θα ήταν κοντά στην 4αδα μαζί με Σέφφιλντ. Το πρόγραμμα είναι μέτριο προς κακό τώρα, να δούμε αν θα γυρίσει η τύχη της.

Της Μπέρνλη το πρόγραμμα, αντιθέτως, φτιάχνει πάρα πολύ. Ώρα να αρχίσει να ξανασκοράρει ο Μπαρνς;

 

ΓΟΥΛΒΣ-ΤΣΕΛΣΗ

Ο Λάμπαρντ αλλαξε το σύστημά του και πλέον φαίνεται ότι θα παίζει 5-4-1, τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο Καντέ. Αμυντικά δε βελτιώθηκε η ομάδα, αλλά έπαιζε και με πιο δύσκολο αντίπαλο από τα προηγούμενα ματς. Κρατάμε, εκτός από τον Άμπραχαμ, και το όνομα του ΑγγλοΙάπωνα Φακούντο Τομόρι. Ο Φράνσις Κοκελέν, που είναι το μοναδικό καλό αμυντικό χαφ που είχε η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια, παραλίγο να σπάσει τον αστράγαλο του Μάουντ. Από την Τσέλση λένε ότι ο παίχτης είναι μια χαρά, αφού στη θέση του βάλανε αστράγαλο από άλογο. Πόσο έχει προοδεύσει η ιατρική ε;

Το πρόγραμμα της Γουλβς φτιάχνει αρκετά τώρα. Το πρόβλημα δεν είναι η κακή της βαθμολογική θέση, αλλά το ρότέισον με την Ευρώπη. Αν διάλεγα έναν παίχτη, θα διάλεγα τον Γουίλι Μπόλι.

 

ΒΙΛΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ένα κάπως βαρετό παιχνίδι και ίσως το αποτέλεσμα να ήταν δίκαιο, με τη Βίλλα να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες έχουν καλό πρόγραμμα. Από την Γουέστ Χαμ ξεχωρίζουν οι Αλλέρ, Φελίπε και Λανζίνι. Από την Βίλλα Γκρίλλις, ΜακΓκιν και Γουέσλι.

 

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΠΑΛΑΣ

Η Τότεναμ κέρδισε εύκολα την Πάλας, κυρίως επειδή κάθε σουτ σχεδόν ήταν γκολ. Με τον Κέιν δεν υπάρχει καμία ανησυχία, η αγγλική ομοσπονδία έχει δώσει εντολή να δίνουν πέναλτι στην Τότεναμ συνέχεια για να κάνει καλή προπόνηση ο Κέιν για το Μουντιάλ.

 

ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ-ΛΕΣΤΕΡ

Ένας ματς που πήγαινε καρφί για 0-0 χωρίς το πέναλτι. Κι εδώ η αγγλική ομοσπονδία έχει ζητήσει να παίρνει συνέχεια η Γιουνάιτεντ πέναλτι για να κάνει καλή προπόνηση ο Ράσφορντ για το Μουντιάλ. Αυτές οι δύο ομάδες δείχνουν μέχρι τώρα να είναι και οι καλύτερες αμυντικά.

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ο Γιέτρο Βίλλεμς έβαλε το γκολ της δεκαετίας για να μην πάρουμε πόντους από τους αμυντικούς της Λίβερπουλ. Από τη στιγμή που μπήκε ο Ζουμπουλίας Φιρμίνο η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ καλά και πήρε μια εύκολη νίκη.

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ είναι παλούκι πλέον, και όσοι είδαν το ματς με τη Νάπολι κατάλαβαν ότι ο Μανέ κάνει επίτηδες κακές πάσες σε Σαλάχ.

 

Για αρχηγό αυτή τη βδομάδα θα έβαζα παίχτη από την Σίτυ. Στέρλινγκ, Αγουέρο, ΚΔΒ με αυτήν τη σειρά. Αν κάποιος πιστεύει ακόμα αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Άρσεναλ οι Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ είναι επίσης καλές επιλογές.

Μακάρι να ξεχάσετε ότι έχει ματς Παρασκευή βραδάκι, τι καλά!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.