Ματίπ: «Τιμή μου που ανήκω στη Λίβερπουλ»

Ο θηριώδης αμυντικός της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε περήφανος που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του και αποθέωσε τον… Ντιέγκο Κόστα!

Ο παίκτης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από το Γερμανό προπονητή έχει γίνει βασικό γρανάζι της μηχανής των «Κόκκινων».

«Είναι τιμή και χαρά να παίζω για τη Λίβερπουλ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Έχω μπορέσει να βοηθήσω την ομάδα να πάρει μερικά καλά αποτελέσματα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Ματίπ στη “Liverpool Echo”.

Στη συνέχεια ο Καμερουνέζος διεθνής αναφέρθηκε στο θερμό καλωσόρισμα που του επεφύλαξαν οι συμπαίκτες του στην αρχή της σεζόν: «Πώς προσαρμόστηκα τόσο γρήγορα; Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν από την πρώτη ημέρα που ήμουν εδώ. Αυτή η υποστήριξη σήμαινε πως εγώ μπορούσα να παίξω το παιχνίδι μου. Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά στην ομάδα. Γελάμε πολύ και ελπίζω να πετύχουμε πολλά. Επίσης παίζω για ένα σπουδαίο προπονητή που βελτιώνει κάθε παίκτη που δουλεύει μαζί του. Ακόμα πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ και ξέρω ότι θα γίνω καλύτερος».

«Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου για τη βοήθεια που μου προσφέρουν. Έχω πάντα δίπλα μου το Ντέγιαν (σ.σ. Λόβρεν) και τον Κλάινι (ενν. το Ναθάνιελ Κλάιν). Μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Μπορώ να προωθηθώ στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι είναι πίσω μου».

Ο Καμερουνέζος άσος δεν παρέλειψε να περιγράψει τη βασική διαφορά μεταξύ Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα κατά τον ίδιο, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Ντιέγκο Κόστα.

«Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τη Μπουντεσλίγκα είναι πως εδώ υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες που παίζουν για τον τίτλο. Υπάρχει πολλή ποιότητα», είπε.

«Υπάρχουν πολλοί σκληροί παίκτες σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Ντιέγκο Κόστα δεν έπαιξε εναντίον μας, αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης»!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.