Preview: Σπάρτα Πράγας - Σαουθάμπτον

Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου Σπάρτα στην Πράγα, με στόχο αρχικά να μην ηττηθεί και στη συνέχεια να προσπαθήσει να κυνηγήσει τη νίκη.

Σπάρτα και Σαουθάμπτον οδηγούν την κούρσα του ομίλου. Οι Τσέχοι με ισοπαλία θα κλειδώσουν την πρόκριση και θα διατηρήσουν το +2 από τους Άγγλους, με νίκη θα εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση. Μόλις μια ήττα έχει στην έδρα της η Σπάρτα στο Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία δύο χρόνια (ρεκόρ 6-2-1).

Από εντός έδρας ισοπαλία προέρχεται η ομάδα του Πιέλ, απέναντι στη Λίβερπουλ με 0-0. Σε καλή κατάσταση των τελευταίο καιρό οι Άγιοι, με την πορεία τους στο Γιουρόπα Λιγκ να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη.

Το προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς της Σαουθάμπτον ήταν ιστορικό καθώς κέρδισε την Ίντερ στο Σεντ Μέρις, με τον Πιέλ να δηλώνει ενθουσιασμένος.

 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Άγιοι δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη με 3-0 επί της Σπάρτα.

 

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

Σπάρτα Πράγας 9

Σαουθάμπτον 7

Χαποέλ Μπερ Σεβά 4

Ίντερ 4

 

Απουσίες:

Ο Κλοντ Πιέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πιέντ και Τάργκετ, ενώ άφησε εκτός τους Φόντε και Τάντιτς για να ξεκουραστούν. Αναμένεται να επιστρέψει μετά από ένα μήνα ο Λονγκ.

Πολλές οι απουσίες των Τσέχων, με κυριότερες αυτές τν Βάχα, Σουράλ και Φρίντεκ.

 

Πιθανές ενδεκάδες:

Σπάρτα Πράγας: Κούμπεκ – Μ. Κατλέκ, Χόλεκ, Μαζούχ, Καραβάεφ – Χόλτσερ, Ντότσκαλ, Τζούλις, Μάρετσεκ, Χόλεκ – Λαφάτα

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Μακουίν, Φαν Ντάικ, Γιοσίντα, Μαρτίνα – Ρομέου, Γουόρντ-Πράους, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ - Ροντρίγκεζ


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.