Μπήκε σε μπελάδες η Σαουθάμπτον...

Οι Άγιοι δεν ήταν σε καλή βραδιά, ηττήθηκαν στην Πράγα από τη Σπάρτα και πλέον θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου στο 6ο ματς.

Η Σπάρτα Πράγας έκανε το 1-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον με πολύ ωραίο γκολ του Κόστα στο 11'. Οι Άγγλοι αντέδρασαν και ανέβασαν την απόδοσή τους. Ο νεαρός Μακουίν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και μαζί με τους συμπαίκτες του έκλεισαν την Σπάρτα στην άμυνά της.

Οι Τσέχοι ήξεραν ότι τους αρκεί η ισοπαλία και αμύνονταν μαζικά μετά το προβάδισμα που πήραν στο σκορ, με τους Αγίους να κυκλοφορούν τη μπάλα αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Πιέλ έκανε αλλαγές, η ομάδα του είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ, παρά τις φάσεις που έφτιαξε, κυρίως με Γουόρντ-Πράους και Φαν Ντάικ. Η Σπάρτα έπαιξε σωστά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, είχε αρκετές στιγμές για να τελειώσει το ματς, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

Εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου η Σπάρτα Πράγας, ενώ η Σαουθάμπτον θα πρέπει να φτάσει στην πρόκριση μέσω του τελευταίου αγώνα, με τη Χάποελ στο Σεντ Μέρις.

 

Η βαθμολογία του ομίλου:

1.Σπάρτα Πράγας 12

2.Σαουθάμπτον 7

3.Χάποελ 7

4.Ίντερ 4

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτα Πράγας: Κούμπεκ, Καραβάγιεφ, Μαζούχ, Κάντλετς, Ναμοϊνέσου, Γιούλις (90' + 3' Κοστλ), Χόλεκ, Μάρετσεκ, Ντοκάλ, Χόλσερ (90' + 1' Ντουντλ), Λάφατα (88' Χαβέλκα)

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Μαρτίνα, Γιοσίντα, Φαν Ντάικ, ΜακΚουίν, Κλάσι (72' Όστιν), Χόιμπιεργκ (55' Ρομέου), Γουόρντ – Πράους, Ροντρίγκες (55' Μπουφάλ), Ρέντμοντ, Λονγκ


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.