Πιέλ: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Κλοντ Πιέλ θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα της ομάδας, αφού κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Η Σαουθάμπτον δε βρέθηκε σε καλή βραδιά, ηττήθηκε και παρέμεινε στους 7 βαθμούς, επιτρέποντας έτσι στη Χάποελ να την πιάσει στη βαθμολογία. Με τις 2 ομάδες ισόβαθμες, η τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα είναι τελικός πρόκρισης.

Παρά την ήττα και τη μέτρια εμφάνιση, ο προπονητής των Αγίων θέλησε να μην αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του: «Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας» είπε. Και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η ισοπαλία δε μας αρκούσε. Τώρα έχουμε έναν τελικό μπροστά στους οπαδούς μας. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ώστε να είμαστε σίγουροι για την πρόκριση, για τους παίκτες και τους οπαδούς. Φυσικά, το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) είναι απογοητευτικό. Τώρα πρέπει να κρατήσουμε δυνατό το πνεύμα μας (ενν. για το παιχνίδι) με την Έβερτον την Κυριακή». 



Η Σαουθάμπτον είχε ποσοστό κατοχής άνω του 70%, αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες και ο Γάλλος τεχνικός είδε τη δυσκολία αυτή, καθώς η ομάδα του προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση. «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στην 1η στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ και είναι δύσκολο να το δεχτείς. Κάναμε ένα καλό 1ο ημίχρονο, θεωρώ, αλλά μετά χάσαμε τη συνοχή μας στο 2ο ημίχρονο και την ηρεμία μας» πρόσθεσε.

Πλέον στη Σαουθάμπτον, εκτός της νίκης, αρκεί και η λευκή ισοπαλία, αφού το παιχνίδι στο Ισραήλ είχε λήξει 0-0, αλλά υπερέχει των Ισραηλινών στη διαφορά των γκολ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.