Σόλσκιερ: «Αστεία η κόκκινη στο Μάτιτς»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε «αστεία» τη δεύτερη κίτρινη που δόθηκε στο σκόρερ της ομάδας του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Πολίτες» υποδέχτηκαν τους «Κόκκινους Διαβόλους» στη ρεβάνς του ημιτελικού του Carabao Cup, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ (1-3 το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ»), ηττήθηκαν με 0-1, αλλά πήραν την πρόκριση στον τελικό λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νεμάνια Μάτιτς έκανε φάουλ στον Ιλκάι Γκουντογκάν, κόβοντας την αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Κέβιν Φρεντ τού υπέδειξε την κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη, και έτσι ο Σέρβος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο «Sky Sports» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστήριξε: «Είναι δύσκολο να πετύχεις γκολ με 11 παίκτες σε αυτό το γήπεδο, πόσο μάλλον με 10. Αυτό δεν ήταν με τίποτα για αποβολή. Για μένα, ένα απόλυτο αστείο. Είναι ειρωνεία, ειλικρινά, να παίρνει κίτρινη κάρτα για το πρώτο του μαρκάρισμα, παραλίγο κίτρινη για το δεύτερό του φάουλ, το οποίο δεν είναι καν φάουλ.

Ναι, το τελευταίο είναι για κίτρινη κάρτα, αλλά κόκκινη συνολικά; Ούτε καν κοντά. Πόσες φορές μας έκαναν φάουλ σήμερα (σ.σ. χθες); Πόσες φορές έκαναν φάουλ στον Νταν (Ντάνιελ) Τζέιμς; Στο πρώτο ημίχρονο στον Τζέσι (Λίνγκαρντ); Έδωσαν τα πάντα αυτά τα παιδιά, είμαι απίστευτα περήφανος. Να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (αναφερόμενος στο 1-2 για το πρωτάθλημα το Δεκέμβρη)...»

Στο 1:56 η πρώτη κίτρινη και στο 2:50 η δεύτερη:


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.