Έτοιμος για κλήση στην εθνική Σκωτίας ο Γκίλμουρ!

Έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του ο νεαρός χαφ.

Το στυλ παιχνιδιού του μέσου της Τσέλσι, Μπίλι Γκίλμουρ, είναι αρκετό για να του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, σύμφωνα με τον πρώην εξτρέμ της Τσέλσι και της Εθνικής Σκωτίας, Πατ Νέβιν.

O 18χρονος μέσος ξεχώρισε με την εμφάνισή του στην εντός έδρας νίκη των Μπλε με αντίπαλο τη Λίβερπουλ για το κύπελλο Αγγλίας.

Πλέον φαντάζει αρκετά πιθανό να κληθεί από τον Στιβ Κλαρκ στην εθνική ομάδα της Σκωτίας, ενόψει του αγώνα πλέι οφ με αντίπαλο το Ισραήλ για το Euro 2020.

«Ο Κλαρκ παρακολουθεί στενά τον Γκίλμουρ από τότε που αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Σκωτίας», δήλωσε ο Νέβιν.

«Δε θα είναι έκπληξη η κλήση του στην Εθνική. Χρειάζονται παγκοσμίου κλάσης παίκτες. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές παρόλο που αγωνίζονται καλά με τους συλλόγους τους, δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα δεδομένα της εθνικής ομάδας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Μπίλι θα είναι ακόμα καλύτερος με τη φανέλα της Εθνικής.

Όταν πρόκειται για έναν παίκτη με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με αντίληψη του γηπέδου, αυτοπεποίθηση και καλό έλεγχο της μπάλας, τότε οι διεθνείς συμμετοχές είναι αναμενόμενες», πρόσθεσε.

Ο νεαρός πρώην παίκτης των Ρέιντζερς κατάφερε να αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης στην επικράτηση της Τσέλσι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο κύπελλο, έχοντας μόλις τρεις εβδομάδες στην πρώτη ομάδα των «Μπλε», αναγκάζοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ να παραδεχτεί το τεράστιο ταλέντο και την προσωπικότητά του.

«Ήταν μια εμφάνιση που άγγιξε το άριστο. Το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό, απλά ίσως όχι τόσο γρήγορα. Έχοντας μιλήσει με πολλούς ανθρώπους τον τελευταίο καιρό, αλλά και με τον Φρανκ Λάμπαρντ, ήταν θέμα χρόνου να του δοθεί η ευκαιρία. Τον πιστεύουν πραγματικά», κατέληξε ο Πατ Νέβιν.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.