Κλοπ: «Σπουδαίοι παίκτες οι Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτς»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ εξήρε τους δύο συμπατριώτες του, όμως άφησε να εννοηθεί πως πιθανότατα δεν θα προχωρήσει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ σε μεγάλες μεταγραφικές δαπάνες αυτό το καλοκαίρι.

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει με τον Τίμο Βέρνερ για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί ο Γερμανός διεθνής στη Λίβερπουλ. Παρ’όλα αυτά, οι «Κόκκινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν μεγάλα ρίσκα αυτή την εποχή λόγω της μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί έπειτα από την πανδημία του κορωνοϊού. Αυτό επέτρεψε στην Τσέλσι να πάρει το προβάδισμα στο «κυνήγι» για τον επιθετικό της Λειψίας και να είναι θέμα χρόνου πλέον η ανακοίνωση της μετακίνησής του στους «Μπλε» έναντι 54 εκατομμυρίων λιρών.

Επιπλέον, ο επιτελικός μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα της ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων, με τον Κλοπ να δηλώνει θαυμαστής των ικανοτήτων του 20χρονου, αλλά την Μπάγερν Μονάχου να είναι εκείνη που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως φαβορί για την απόκτησή του.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον πλανήτη. Ο Τίμο Βέρνερ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο Κάι Χάβερτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης.

Κυκλοφορούν ένα σωρό φήμες στην Αγγλία για το ποιους θα πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποιους θα πάρει η Τσέλσι. Είναι μάλλον ήσυχα τα πράγματα εδώ στη Λίβερπουλ, νομίζω ότι είναι ασφαλές να το πούμε. Αν θες να δεις τα πράγματα σοβαρά και να τρέξεις μια φυσιολογική επιχείρηση, εξαρτάσαι από τα έσοδα και δεν έχεις καμία ιδέα για το πόσα λεφτά θα βγάλεις… ειδικά επειδή δεν ξέρουμε πότε μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε ξανά με θεατές στο γήπεδο.

Αυτή τη στιγμή, όλοι οι σύλλογοι χάνουν χρήματα. Χωρίς θεατές, θα πρέπει να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και πιθανότατα να μην πουλήσουμε κανένα του χρόνου. Τουλάχιστον ίσως χωρίς τα πρώτα 10 ή 15 παιχνίδια. Οι θέσεις των επισήμων δεν θα είναι γεμάτες και τα εισιτήρια δεν θα πωληθούν. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στις υπόλοιπες συνεργασίες μας και τα πράγματα θα μοιάζουν λίγο διαφορετικά.

Το να συζητάς με τους ποδοσφαιριστές για πράγματα όπως η μείωση μισθών και από την άλλη να αγοράζεις ένα παίκτη για 50-60 εκατομμύρια λίρες, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δώσεις εξηγήσεις», σχολίασε στο «Sky Germany» ο Γιούργκεν Κλοπ.

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.