Ο Σόλσκιερ επιθυμεί να εξασφαλιστεί η παραμονή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον 27χρονο μέσο για πολλά χρόνια ακόμα.

Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνονταν πως ο Πολ Πογκμπά ήταν έτοιμος να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι. Ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην πρώην του ομάδα τη Γιουβέντους ή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ο Πογκμπά, ο οποίος πρόσφατα ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, έχει "δέσει" πολύ καλά με τον Μπρούνο Φερνάντες, με τη Γιουνάιτεντ να είναι σε καλή κατάσταση και να πλησιάζει σε μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γάλλου χαφ λήγει σε 12 μήνες, με την Μάντσεστερ να έχει την επιλογή να το επεκτείνει για ακόμα μια σεζόν.

Μετά τους Μάτιτς και Μακτόμινεϊ που υπέγραψαν μακροχόνια συμβόλαια με την ομάδα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει ο Πογκμπά, ο οποίος ήταν εκτός στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν λόγω τραυματισμού, να αφοσιωθεί στο σύλλογο.

Ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες γύρω από την ομάδα και ευτυχώς μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον. Έχουμε εξασφαλίσει έναν που βρίσκεται στην αρχή και έναν που είναι πραγματικά έμπειρος. Όμως χρειαζόμαστε επίσης παίκτες που βρίσκονται στη μέση.

Από όταν ο Πολ επέστρεψε, φαίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, άρα ας δούμε πού θα μας πάει».

Ο Σόλσκιερ αναμένεται να πραγματοποιήσει μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, με τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, να είναι μεταξύ των παικτών που τους κοιτάζει στενά. Όμως, η πριν τον κορωνοϊό κοστολόγηση του παίκτη με πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες δεν ταιριάζει με την οπτική του προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» για την αγορά του καλοκαιριού.

«Ολόκληρος ο κόσμος έχει αλλάξει και οικονομικά και σαν αντίληψη που έχουμε για τις αξίες» πρόσθεσε ο Σόλσκιερ.

«Κάθε φορά που βάζω αυτή τη περίπτωση μπροστά στον Εντ (σ.σ. Γούντγουορντ - ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας), νομίζω είναι λογική και ρεαλιστική. Πάντα είχα την ομάδα στη σκέψη μου. Δεν σκέφτομαι βραχυπρόθεσμα, πάντα σκέφτομαι μακροπρόθεσμα και προσπαθώ να πραγματοποιήσω καλές συμφωνίες, πάντα είμαι αρκετά προσεκτικός με τα χρήματα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.