Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νόριτς - Έχει ήδη αποκτήσει τρεις παίκτες και για πωλήσεις δηλώνει: «Τιμή εκκίνησης τα 20 εκ. λίρες»!

Οι Premierleaguefans γράφουν για τα Καναρίνια που έχουν κάνει ήδη τα πλάνα τους και αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της σεζόν 2020-21!

Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε υποβιβάστηκε πριν από μερικές ημέρες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά έχει καταστρώσει εδώ και καιρό τα σχέδιά της για την επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και μια νέα προσπάθεια ανόδου, την ίδια στιγμή που αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές της που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν.

Ο Τοντ Κάντγουελ

Μαξ Άαρονς, Μπεν Γκόντφρεϊ, Εμιλιάνο Μπουενδία και Τοντ Κάντγουελ είναι μερικοί εξ’ αυτών. Για όλους έχουν ακουστεί δεκάδες μεταγραφικά σενάρια, με πιο πρόσφατο το ρεπορτάζ αγγλικού μέσου που ανέφερε πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τον Κάντγουελ και δίνει 10 εκατομμύρια λίρες.

 

Ωστόσο, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Νόριτς, Στιούαρτ Γουέμπερ, προειδοποίησε τα ενδιαφερόμενα κλαμπ ότι δεν θα είναι εύκολο να κάνουν δικό τους κάποιον παίκτη των Καναρινιών:

«Είμαστε... δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις πωλήσεις και έχουμε ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε ότι αφορά τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Κανείς τους δεν έχει λιγότερα από τρία χρόνια ακόμη ως διάρκεια στο συμβόλαιό του. Μας χρωστούν πολλά και τους χρωστάμε πολλά.

Είναι homegrown (σ.σ. γηγενείς, δηλώνονται στη λίστα ως Βρετανοί και δεν καταλαμβάνουν θέσεις ξένων) και οι Βρετανοί παίκτες κοστίζουν περισσότερο. Αυτό θεωρείται σχεδόν ένας... φόρος Πρέμιερ Λιγκ στις μέρες μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλούς από αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για τους πιο νεαρούς σε ηλικία.

Αλλά όλα θα γίνουν με τους δικούς μας όρους. Εάν είναι κορυφαίοι σύλλογοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως όταν η Λέστερ ήρθε για να αποκτήσει τον Τζέιμς Μάντισον, οφείλεις να σεβαστείς ότι μπορεί να πληρώσει τόσο σε εκείνον όσο και σε εμάς πολλά χρήματα και πως ο παίκτης έχει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες. Αλλά, θα πουλήσουμε κάποιον φθηνά απλά επειδή είπε ότι θέλει να φύγει; Όχι. Σε καμία περίπτωση.

Ο Στιούαρτ Γουέμπερ

Εάν έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο έναν χρόνο πριν, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς απλά να φύγεις όποτε θέλεις. Είναι καλά παιδιά. Ενδιαφέρονται για την ομάδα και οι περισσότεροι από τους ατζέντηδες που έχουν, το καταλαβαίνουν. Θα υπάρξει ενδιαφέρον; Φυσικά, αλλά οι κινήσεις θα γίνουν με τους δικούς μας όρους. Υπήρξε ενδιαφέρον μέχρι στιγμής; Όχι.

Το προσωπικό εδώ γνωρίζει ότι είμαι δίκαιος και δεν θα ζητήσουμε ποσά που δεν ταιριάζουν στην εποχή, αλλά επίσης χρειαζόμαστε καλούς χαρακτήρες για να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εισπράξαμε λίγο παραπάνω από 20 εκατομμύρια λίρες για τον Μάντισον, μετά από μόλις μια σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, και τότε ήταν μια περίοδος που είχαμε ανάγκη τα λεφτά. Οπότε θα έλεγα σε κάθε ενδιαφερόμενο, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά σε αυτό (σ.σ. τη μεταγραφή του Μάντισον στη Λέστερ) προτού πάρετε το τηλέφωνο για να μας καλέσετε. Αυτή η μεταγραφή έθεσε την τιμή εκκίνησης για την ομάδα μας».

Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και το πώς επηρεάζει τα οικονομικά και μεταγραφικά ζητήματα για τη Νόριτς, ο Γουέμπερ δήλωσε:

«Υπάρχουν ορισμένες προκλήσεις λόγω του Covid-19 και θα υπάρξουν κάποια οικονομικά κενά που πρέπει να καλυφθούν. Αλλά με τον τρόπο που έχουμε χειριστεί τα οικονομικά μας δεν ανησυχούμε για αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μερικές μεταγραφικές κινήσεις.

Από άποψη οικονομικής άνεσης, είμαστε στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξαμε στο διάστημα που είμαι εδώ εγώ και ο Ντάνιελ (σ.σ. Φάρκε)».

Ο Ντανέλ Σινανί

Η Νόριτς έχει κάνει σχεδιασμό για τη σεζόν 2020-21!

Πέρα από το ζήτημα των πιθανών πωλήσεων ποδοσφαιριστών της, η Νόριτς έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα της για την Τσάμπιονσιπ, προχωρώντας σε τρεις μεταγραφές ενόψει της επόμενης περιόδου!

Αποκτήθηκαν ο αμυντικός χαφ, Μέλβιν Σίτι, από τη Σοσό, ο σέντερ φορ από το Λουξεμβούργο, Ντανέλ Σινανί, ως ελεύθερος από την Ντουντελάνζ και ο αριστερός μπακ από την Κόβεντρι, Σαμ Μακάλουμ, έναντι 3,5 εκατομμυρίων λιρών με τα μπόνους. Ο τελευταίος είχε αγοραστεί τον Ιανουάριο κι έμεινε δανεικός στην ομάδα της League One, βοηθώντας τη να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Εκτός από τους παραπάνω παίκτες, τα Καναρίνια έχουν κάνει ήδη διαπραγματεύσεις για τέσσερις ακόμη μεταγραφικούς τους στόχους. Ο Αμερικανός στράικερ, Σεμπάστιαν Σότο, ο οποίος αποχώρησε από το Ανόβερο, ο αμυντικός χαφ της Σάντερλαντ, Μπαλί Μουμπά, ο Δανός μέσος Γιάκομπ Λούνγκι Σόρενσεν από την Έσμπιεργκ, ο Ρουμάνος εξτρέμ, Ντένις Μαν και ο Αλβανός φορ Φλοριάν Καμπερί που ανήκει στη Ρέιντζερς, είναι στη λίστα του Φάρκε.

Ενδεχομένως να μην αποκτηθούν όλοι οι προαναφερθέντες, αλλά το γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει επαφές με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους δείχνει ότι η Νόριτς είναι έτοιμη για τη ζωή στην Τσάμπιονσιπ, αναζητώντας φθηνούς και ποιοτικούς παίκτες για να διεκδικήσει εκ νέου την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.