Θέλει όλους τους τίτλους τη νέα σεζόν ο Καντέ!

Ο μέσος των «Μπλε», παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά του και μάλιστα με διαφορετική ομάδα, μοιάζει ...αχόρταγος και τα θέλει όλα τη νέα χρονιά.

Ο Ενγκολό Καντέ, που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία την επόμενη Κυριακή να κάνει το νταμπλ, στον τελικό κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Ωστόσο, ο 26χρονος διεθνής δεν αρκείται σε αυτά και θέτει ήδη τους στόχους του για την επόμενη χρονιά, όπου και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η επόμενη σεζόν θα είναι μία νέα πρόκληση, γιατί θα προσπαθήσουμε να διτηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή, να κατακτήσουμε τα δύο κύπελλα (FA Cup και Λιγκ Καπ) και θα έχουμε, επίσης, και το Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε κατά τη βράβευσή του από τους δημοσιογράφους ως κορυφαίος της φετινής σεζόν στην Αγγλία.

«Για ένα σύλλογο σαν την Τσέλσι, θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα, θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα. Είναι μία νέα πρόσκληση για τον καθένα μας» πρόσθεσε ο Γάλλος.



Στη συνέχεια ο Καντέ, που άφησε 2ο στην ψηφοφορία το συμπαίκτη του Εντέν Αζάρ και 3ο τον Ντέλε Άλι, τόνισε πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του Αντόνιο Κόντε στην απόδοση της ομάδας και τα όσα πέτυχε.
«Είχε ξεκάθαρη ιδέα του τι θέλει από την ομάδα και από μένα. Από τότε που ήρθα στην Τσέλσι, έδωσε νοοτροπία νικητή στον κάθε ένα. Η σκληρή δουλειά, οι σημαντικές μικρές λεπτομέρειες, είναι νικητής. Δουλεύει σκληρά, το θέλει αυτό, δουλεύει και επαναλαμβάνει σε κάθε προπόνηση να νικήσουμε το Σαββατοκύριακο» υποστήριξε ο αμυντικός χαφ των Λονδρέζων.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.