Γκρανόβσκαϊα: «Η εμπειρία και η ποιότητα του Τιάγκο Σίλβα θα συμπληρώσουν τα συναρπαστικά ταλέντα που έχουμε στην Τσέλσι»

Οι «Μπλε» συνέχισαν σήμερα το... κρεσέντο των καλοκαιρινών μεταγραφών τους, ανακοινώνοντας ακόμη ένα απόκτημα.

Όπως αναμενόταν εδώ και μέρες, ο βετεράνος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Τιάγκο Σίλβα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν μονοετούς επέκτασης με την Τσέλσι, έχοντας μείνει και τυπικά χθες ελεύθερος από τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν.

Η προσθήκη του 35χρονου θα βοηθήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ να αναδιοργανώσει την αμυντική γραμμή των «Μπλε», έπειτα και από τη μεταγραφή του Μπεν Τσίλγουελ την περασμένη Τετάρτη. Στην Τσέλσι στέκονται ιδιαίτερα στα «διαπιστευτήρια παγκόσμιας κλάσης» που έχει δώσει στην καριέρα του ο πολύπειρος στόπερ, ο οποίος αποχαιρέτησε χθες την Παρί μετά από οκταετή θητεία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να προσθέσουμε έναν παίκτη με τα διαπιστευτήρια παγκόσμιας κλάσης του Τιάγκο Σίλβα στην ομάδα μας. Έχοντας αποδώσει για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, δεν έχουμε αμφιβολία ότι η εμπειρία και η ποιότητά του θα συμπληρώσουν τα πολλά και συναρπαστικά ταλέντα που έχουμε ήδη εδώ.

Ο Τιάγκο θα ταιριάξει εξαιρετικά και ελπίζουμε να μπορέσει να προσθέσει κάποια νέα τρόπαια στο εντυπωσιακό παλμαρέ του», σχολίασε για τη μεταγραφή η διευθύντρια του συλλόγου του Δυτικού Λονδίνου, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.