Μεταγραφικά Άρσεναλ: Διψήφιος ο αριθμός των παικτών που ενδέχεται να δουν την... έξοδο!

Οι Κανονιέρηδες σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ τους προτού προχωρήσουν σε νέες μεταγραφές.

Μετά την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Άρσεναλ θα βάλει... φρένο στις αφίξεις μέχρι να ολοκληρώσει ορισμένες συμφωνίες που αφορούν αποχωρήσεις παικτών της.

 

Η Νιουκάστλ έχει ζητήσει τον Ρομπ Χόλντινγκ δανεικό και οι Λονδρέζοι είναι θετικοί, αλλά ο Μαγκαλιάες θα μείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού και ενδέχεται να χρειαστούν τον Άγγλο στόπερ στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Οι Σκόντραν Μουστάφι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο αλλά δεν υπολογίζονται στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Ο πρώτος είναι τραυματίας και θα είναι δύσκολο να πουληθεί, ενώ ο δεύτερος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Νάπολι, η οποία όμως επιθυμεί να τον πάρει ως ελεύθερο χωρίς να αποζημιώσει το αγγλικό κλαμπ.

Με απόφαση του Ισπανού κόουτς ο Ματέο Γκουεντουζί είναι εκτός ομάδας και παρότι ο Αρτέτα είπε πως δεν τον έχει... ξεγράψει, ο σύλλογος θα χαιρόταν να τον πουλήσει εάν ερχόταν μια αξιόλογη πρόταση.

Η Σάλκε θέλει πίσω τον Σεάντ Κολάσινατς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Βασιλικούς Μπλε και αποφάσισε να υπογράψει στην Άρσεναλ. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικομικά τους Κανονιέρηδες για να τον πάρουν ξανά στη Μπουντεσλίγκα.

Για τον Μεσούτ Εζίλ τα πράγματα παραμένουν σταθερά για την ώρα, η ομάδα του θέλει να τον... ξεφορτωθεί καθώς έχει τεράστιο συμβόλαιο και δεν υπολογίζεται, ο ίδιος δηλώνει πως θα μείνει και θα παλέψει για μια θέση στα πλάνα του Αρτέτα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για τον Έκτορ Μπεγερίν, με την Άρσεναλ να μην είναι απολύτως αρνητική στο ενδεχόμενο να πουληθεί, αλλά θα πρέπει να δοθεί ένα σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής.

Τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι η Φιορεντίνα εξασφάλισε συμφωνία για τον Λούκας Τορέιρα και θα τον αποκτήσει είτε έναντι 24 εκατομμυρίων λιρών, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ θέλει να αγωνίζεται ως βασικός και για αυτό τον λόγο πιθανώς να αποχωρήσει, με αρκετές ομάδες να τον θέλουν. Πιο πρόσφατο είναι το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι.

Η φήμη περί ανταλλαγής του Αλεξάντρ Λακαζέτ με τον Τομάς Παρτέι κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, με τον αμυντικό χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποτελεί στόχο της Άρσεναλ και τον Γάλλο φορ να αρέσει στους Ισπανούς. Ωστόσο μέχρι σήμερα (3/9) δεν εκφράζεται καμία βεβαιότητα για τη μετακίνηση κάποιου εκ των δύο ποδοσφαιριστών.

Τέλος, ο Έινσλεϊ Μέιτλαντ-Νάιλς μετά από ένα σύντομο... φλερτ με τη Γουλβς και την πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας, φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στους Λονδρέζους ώστε να δίνει λύσεις στον προπονητή του σε πολλές διαφορετικές θέσεις (στα δύο άκρα της άμυνας κι αν χρειαστεί στη μεσαία γραμμή).


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.