Εζίλ: «Θα μείνω μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου, αγαπώ την Άρσεναλ»

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός διέψευσε τη φημολογούμενη αποχώρησή του από τους Κανονιέρηδες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2021 έχει συμβόλαιο ο Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα μείνει "μέχρι την τελευταία μέρα" στους Λονδρέζους.

Αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άρσεναλ σκοπεύει να κάνει τα πάντα ώστε να γλιτώσει από τις 350.000 λίρες την εβδομάδα που πληρώνει στον έμπειρο παίκτη, σκεπτόμενη ακόμα και να του δώσει τα χρήματα εφάπαξ και να τον αφήσει ελεύθερο (δίνοντας έτσι ανάσα στο ετήσιο μισθολόγιό της).

Δεν βρίσκεται άλλωστε στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στα τελευταία 13 ματς της σεζόν, για όλες τις διοργανώσεις.

Ο ίδιος ο Εζίλ πάντως, δήλωσε:

"Τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά αγαπώ την Άρσεναλ. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω, κανένας άλλος.

Θα δώσω τα πάντα για αυτό το κλαμπ. Καταστάσεις όπως αυτή ποτέ δεν με πτοούν, μόνο με κάνουν πιο δυνατό. Έδειξα την αξία μου στο παρελθόν και μπορώ να επιστρέψω στην ομάδα και να το κάνω ξανά".

Στη διάρκεια της καραντίνας η Άρσεναλ είδε τον Αρτέτα και τη μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών να δέχονται 12,5% μείωση μισθού για τον Απρίλιο, ενώ αργότερα το κλαμπ απέλυσε 55 άτομα από το προσωπικό του λόγω οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, ο Εζίλ αρνήθηκε περικοπή στις αποδοχές του. Σχετικά με αυτό, ο 31χρονος σχολίασε:

"Δεν ήμουν ο μοναδικός παίκτης που αρνήθηκε τη μείωση, αλλά μόνο το δικό μου όνομα βγήκε στις εφημερίδες".


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.