Ίαν Ράιτ: «Έχει τελειώσει από την Άρσεναλ ο Εζίλ»

Ο θρυλικός επιθετικός των «Κανονιέρηδων» πιστεύει ότι ο κύκλος του Γερμανού μέσου στη λονδρέζικη ομάδα έχει κλείσει, ανεξάρτητα από το αν πουληθεί ή όχι.

Ο Μεσούτ Εζίλ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό από τη στιγμή που επιστρέψαμε σε αγωνιστική δράση μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων και μάλιστα έμεινε και εκτός αποστολής στο τελευταίο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.

Στο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε το 2018 με το λονδρέζικο σύλλογο, αναγράφεται ότι λαμβάνει 350.000 λίρες Αγγλίας την εβδομάδα, ενώ έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια. Λίγες ομάδες θα πρόσφεραν τέτοιες απολαβές στο Γερμανό μέσο, ο οποίος είναι 31 ετών και όπως φαίνεται τα παραγωγικά του χρόνια έχουν περάσει.

Ο θρύλος της Άρσεναλ και νυν τηλεσχολιαστής, Ίαν Ράιτ, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Μεσούτ Εζίλ: «Νομίζω ότι έχει τελειώσει από την ομάδα ο Εζίλ. Έχει να κάνει με την συμπεριφορά του. Το θέμα είναι ότι και ο Ντάνι Θεμπάγιος είχε πρόβλημα συμπεριφοράς, όμως ο Μικέλ (σ.σ. Αρτέτα) τον έπεισε και τώρα είναι πίσω στην ομάδα. Ο Ματέο Γκουεντουζί, για τον οποίο λένε επίσης ότι έχει ένα πρόβλημα, δεν είναι στην ομάδα. Ο Αρτέτα τους έχει δώσει την ευκαιρία να επανέλθουν στην ομάδα, αν η συμπεριφορά τους είναι σωστή, αλλά για την ώρα δεν είναι.

Η Άρσεναλ τον χρειάζεται τον Εζίλ, φυσικά, αλλά πιστεύω ότι είναι κάποιος που έχει τελειώσει από το σύλλογο, ανεξάρτητα αν μείνει ή αν ο Μικέλ τον ξεφορτωθεί, δεν πρόκειται να δούμε πολλά πράγματα από αυτόν».

 

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.