«Μέσα» για Έβερτον Μανέ και Τιάγκο - Ενδιαφέρον από Τσάμπιονσιπ για Χάρι Γουίλσον

Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ, τη στιγμή που ο 23χρονος Ουαλός ενδέχεται να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι Σαντιό Μανέ και Τιάγκο Αλκάνταρα είχαν βρεθεί θετικοί σε Covid-19 και τέθηκαν σε καραντίνα, απέχοντας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κόκκινων. Πλέον όμως έχουν ξεπεράσει το συγκεκλριμένο πρόβλημα υγείας και επέστρεψαν στις προπονήσεις του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τους υπολογίζει για το ντέρμπι απέναντι στην Έβερτον, το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30.

Αντιθέτως, ο - επίσης θετικός σε κορωνοϊό - Ναμπί Κεϊτά περιμένει νέο δείγμα για να αποσαφηνιστεί εάν είναι έτοιμος να γυρίσει στις προπονήσεις ή θα τεθεί σε καραντίνα για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Εξάλλου, μετά την παραχώρηση του Μάρκο Γκρούγιτς στην Πόρτο και την απόφαση για παραμονή του Σερντάν Σακίρι στο ρόστερ της ομάδας, η Λίβερπουλ έχει αφήσει ανοιχτό μόνο το θέμα του Χάρι Γουίλσον. Ο Ουαλός εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Τσάμπιονσιπ που τον θέλουν ως δανεικό και με την προθεσμία μεταγραφών για τη συγκεκριμένη κατηγορία να λήγει την Παρασκευή στις 16 Οκτωβρίου, αναμένεται να ξεκαθαριστεί το μέλλον του.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι είναι οι Ντέρμπι Κάουντι, Σουόνσι, Κάρντιφ και Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς να αποκλείεται να ασχοληθούν με την περίπτωσή του κι άλλες ομάδες.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.