Ενδιαφέρον για τον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δείχνει ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σέρβος πρώην τεχνικός της Φούλαμ εμφανίζεται θετικός στην ιδέα να αναλάβει την καθοδήγηση των «Λεπίδων».

Ως γνωστόν, έπειτα από την αποχώρηση του Κρις Γουάιλντερ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πορεύεται προς το τέλος της σεζόν με υπηρεσιακό προπονητή τον Πολ Χεκινγκμπότομ και βοηθό του τον πρώην τεχνικό της Μπόρνμουθ, Τζέισον Τίνταλ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Sky Sports», ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς θα ήθελε να συζητήσει με το σύλλογο του Νοτίου Γιόρκσαϊρ σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη προσέγγιση ή συνομιλία.

Ο Σέρβος, που αυτή την περίοδο εργάζεται ως προπονητής στην Αλ-Γκαράφα του Κατάρ, έχει εμπειρία πρωταθλητισμού στην Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου σύντομα θα επιστρέψουν οι «Λεπίδες», καθώς οδήγησε σε άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τις Φούλαμ και Γουότφορντ. Οι «Cottagers» πήραν το εισιτήριο μέσω πλέι-οφ το 2018, ενώ το 2015 οι «Σφήκες» τερμάτισαν στη 2η θέση υπό τις οδηγίες του και προβιβάστηκαν αυτομάτως.

Να σημειωθεί ότι με τον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχουν συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων και οι Μάικλ Άπλτον της Λίνκολντ Σίτι και Καρλ Ρόμπινσον της Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

 

Εξάλλου, παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες και ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κρις Γουάιλντερ, Άλαν Κνιλ, καθώς δεν δέχτηκε να αναλάβει το ρόλο του επικεφαλής ποδοσφαίρου που του προσφέρθηκε από το σύλλογο. Μάλιστα έχουν εμφανιστεί και φήμες που θέλουν τους δύο άνδρες να συνεργάζονται εκ νέου το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτή τη φορά στη Γουέστ Μπρομ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.