Σόκαρε τους δημοσιογράφους σχετικά με τη Super League ο Γκουαρντιόλα!

Ο Καταλανός μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την υπό σύσταση ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Την άποψη του Πεπ Γκουαρντιόλα  για την Super League ζήτησαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα. Οι Πολίτες συμμετέχουν στην ίδρυση της αμφιλεγόμενης διοργάνωσης (περισσότερα εδώ), ενώ η Άστον Βίλα τόνισε την αντίθεσή της με ένα εξαιρετικό βίντεο που θύμισε σε όλους τι σημαίνει αγγλικό ποδόσφαιρο (περισσότερα εδώ).

Απόσπασμα των δηλώσεων του Γκουαρντιόλα:

«Είναι ένα έμβρυο που δεν αναπνέει καν ακόμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρόκειται να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την άλλη βδομάδα και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό και την επόμενη σεζόν θα παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αξίζουμε και στις οποίες κερδίσαμε θέση μέσω των επιτευγμάτων μας στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες πρέπει να επικεντρωθούν στο ματς με την Άστον Βίλα. Όπως λένε όλοι οι προπονητές, εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για άλλα πράγματα οφείλουν να βγουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό, εξηγώντας γιατί πήραν τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ο Άγιαξ έχει κερδίσει 4 ή 5 Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν θα βρίσκεται εκεί; Θα πρέπει να μας το ξεκαθαρίσουν. Κάθε σύλλογος κοιτάζει το συμφέρον του. Όταν μιλάμε για την Πρέμιερ Λιγκ ή για την UEFA, κι εκείνοι κοιτάζουν το δικό τους συμφέρον. Και η UEFA έχει αποτύχει. Πρέπει να επικοινωνεί και να συζητά πριν φτάσουμε εδώ».

 

Ερωτώμενος δε, εάν είναι καλό που δεν θα υπάρχει άνοδος ή υποβιβασμός στη νέα διοργάνωση, ο κόουτς της Σίτι απάντησε:

«Δεν είναι σπορ εάν η σχέση μεταξύ προσπάθειας και επιτυχίας είναι ανύπαρκτη!

Δεν είναι σπορ εάν η επιτυχία είναι εγγυημένη εξαρχής, εάν δεν έχει σημασία όταν χάνεις. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω τις κορυφαίες διοργανώσεις όσο πιο δυνατές γίνεται, ιδιαίτερα την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι δίκαιο όταν μια ομάδα παλεύει για να φτάσει στην κορυφή και μετά δεν έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στη διοργάνωση γιατί οι θέσεις είναι ήδη κλεισμένες για συγκεκριμένες ομάδες».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.