Αρχηγός Μπρέντφορντ: «Έφερα εδώ όσα έμαθα από τον Μπιέλσα, περήφανος για την άνοδο»

Οι Μέλισσες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Πόντους Γιάνσον δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή του.

Αρκετοί είχαν εκπλαγεί με την απόφαση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέντφορντ αποχωρώντας από τη Λιντς Γιουνάιτεντ. Τα Παγώνια επέστρεψαν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στη συγκεκριμένη λίγκα θα αγωνίζεται πια και ο Γιάνσον, με τη φανέλα των Μελισσών!

"Είναι απίστευτο, είμαι πολύ περήφανος. Ήταν μια δύσκολη σεζόν αλλά τελικά τα καταφέραμε. Αυτή τη χρονιά είχαμε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και πιστεύαμε σε αυτό από την πρώτη μέρα.

Θα μπορούσα να γυρίσω στη Σουηδία και να αποσυρθώ τώρα, αφού αυτό που πετύχαμε ήταν όλα όσα ονειρευόμουν.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη μετακίνησή μου εδώ αλλά είδα κάτι ξεχωριστό στη Μπρέντφορντ και έφερα εδώ μαζί μου όσα έμαθα από τον Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς. Έφερα τις ιδέες του μαζί μου", είπε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Μπρέντφορντ, λίγο πριν ξεκαθαρίσει ότι φυσικά δεν θα αποσυρθεί, φεύγοντας για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του!

Η Μπρέντφορντ επικράτησε εύκολα της Σουόνσι με 2-0 στον τελικό των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ και θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Περισσότερα, εδώ.

Ο Γιάνσον είχε μετακινηθεί από τη Λιντς στις Μέλισσες έναντι μόλις 5,5 εκατομμυρίων λιρών το 2019, με τους φίλους των Παγωνιών να εξοργίζονται τότε με την απόφαση της διοίκησης.

Ο Γιάνσον με τη φανέλα της Λιντς


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.