Ματέους Περέιρα: «Θέλω να φύγω από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά με σωστό τρόπο»!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέρασε στην… «αντεπίθεση», έπειτα από τη δημόσια κριτική από τον προπονητή των «Baggies».

Ο Ματέους Περέιρα βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη Γουέστ Μπρομ, περνώντας την 1η σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία στο «Χόθορνς», τόσο κατά την πορεία ανόδου των «Baggies» στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και την περσινή χρονιά που τελικά… επέστρεψαν στην Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο ο 25χρονος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του Βαλεριέν Ισμαέλ, παρότι προπονείται κανονικά. Μάλιστα ο νέος τεχνικός της Γουέστ Μπρομ τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής «δεν είναι αφοσιωμένος στην Τσάμπιονσιπ, ούτε στην ομάδα».

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ

Ο Περέιρα «απάντησε» μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στον προπονητή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν με έχει δει ποτέ σε συνέντευξη να μιλάω άσχημα για το σύλλογο ή για κάποιον που σχετίζεται με αυτόν ή ακόμα και ότι ήθελα να φύγω από την ομάδα με κάθε τρόπο.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχω χαρακτήρα και σέβομαι το σύλλογο που μου άνοιξε τις πόρτες του όταν το χρειαζόμουν και πίστεψε σε μένα. Η αφοσίωση δεν έλειψε ποτέ και τις τελευταίες δύο σεζόν ήμουν αφοσιωμένος.

Είναι εξαιρετικά λάθος για κάποιον να λέει πως δεν είμαι αφοσιωμένος, εφόσον προπονούμαι και δίνω το 100% καθημερινά. Νομίζω πως η προσπάθεια για υποβάθμιση της εικόνας μου και του επαγγελματισμού μου κατά αυτόν τον τρόπο είναι ευτελής.

Θέλω να φύγω, θέλω νέες προκλήσεις, αλλά θέλω να γίνει με δίκαιο και σωστό τρόπο».

Μοιάζει αναπόφευκτο πλέον το… «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές και η περίπτωση του Περέιρα μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο Βραζιλιάνος είχε άμεση συμμετοχή (γκολ κι ασίστ) σε 17 τέρματα της Γουέστ Μπρομ στην περσινή σεζόν!

Λέστερ, Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ έχουν συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων με τον άσο των «Baggies», ενώ τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για εκείνον η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο ο Ιταλός δημοσιογράφος και... «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σημειώνει πως δεν έχει προχωρήσει αυτή η περίπτωση και ότι θα χρειαστεί μια «τρελή» προσφορά για να τον παραχωρήσει η Γουέστ Μπρομ.

 

Οι Premierleaguefans χαρίζουν μια φανέλα και μια μπάλα της Γουέστ Χαμ! Περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.