Γκουαρντιόλα: «Ήταν δεύτερη κίτρινη στον Μίλνερ, αν ήταν παίκτης της Σίτι θα χε αποβληθεί»

Ο Καταλανός μάνατζερ των Πολιτών εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 μετά από ένα συναρπαστικό ματς. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Κόκκινοι, άλλες τόσες ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

 

Έξαλλος ήταν στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ο Πεπ Γκουαρντιόλα με την απόφαση του Πολ Τίρνεϊ να μην δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τζέιμς Μίλνερ για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μπερνάρντο Σίλβα.

Για τη συγκεκριμένη φάση μίλησε και μετά το ματς ο Ισπανός, αναφέροντας:

«Είναι κίτρινη κάρτα. Είναι κίτρινη κάρτα. Ξεκάθαρα. Αλλά είμαστε μιλάμε για το Άνφιλντ. Ή για το Όλντ Τράφορντ. Σε αντίστοιχη περίπτωση για εμάς ο παίκτης της Σίτι αποβάλλεται.

Ήταν τόσο οφθαλμοφανές πως ήταν κίτρινη κάρτα. Ξέρω ότι για τους διαιτητές δεν είναι εύκολο να παίζουν στο Άνφιλντ ή το Όλντ τράφορντ γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση.

Ορθώς μου έδειξε την κίτρινη κάρτα για τη συμπεριφορά μου αλλά νωρίτερα έπρεπε να έχει αποβάλει τον Μίλνερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε αυτά τα ματς που είναι τόσο αμφίρροπα, οφείλει να το κάνει».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίσημη διαμαρτυρία στη Λίβερπουλ για οπαδό της που φέρεται να έφτυσε στέλεχος των φιλοξενούμενων που καθόταν στον πάγκο.

 

Η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, εδώ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.