Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η Γουέστ Χαμ για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη και οι οπαδοί τους είχαν επιδοθεί σε ανταλλαγή… ιπτάμενων αντικειμένων.

Γουέστ Χαμ και Ραπίντ Βιέννης καλούνται να πληρώσουν από 60.000 ευρώ στην UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς του Λονδίνου, ενώ στους Αυστριακούς επιβλήθηκε μάλιστα και τιμωρία αποκλεισμού των οπαδών τους από ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στα τέλη του Σεπτέμβρη, οι οπαδοί τους προέβησαν σε ρίψεις αντικειμένων από τη μία κερκίδα στην άλλη. Επίσης εθεάθησαν μερικοί οπαδοί της Ραπίντ να πηδούν πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες.

Τρία άτομα είχαν συλληφθεί τελικά από τη Μητροπολιτική Αστυνομία. Δύο από αυτές τις συλλήψεις ήταν για τη φερόμενη επίθεση σε έναν εργαζόμενο του γηπέδου και η τρίτη αφορούσε κατοχή επικίνδυνου όπλου.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η Γουέστ Χαμ είχε επικρατήσει με 2-0 στο εν λόγω παιχνίδι, φτάνοντας τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, ενώ απόψε στις 22:00 φιλοξενεί τη βελγική Γκενκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.