Ανησύχησαν με Μπρόγια στη Σαουθάμπτον - Χάσενχιουτλ: «Βασικός σε δύο ματς και σκόραρε και στα δύο»!

Ο προπονητής των «Αγίων» ενημέρωσε το κοινό για το πρόβλημα που προέκυψε με τον 20χρονο στράικερ.

Ένας τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο παραλίγο να… αμαυρώσει το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν του - δανεικού από την Τσέλσι στη ΣαουθάμπτονΑρμάντο Μπρόγια.

Ο νεαρός διεθνής Αλβανός σέντερ φορ έπρεπε να κάνει υπομονή και να δουλέψει σκληρά για να πάρει την ευκαιρία του, καθώς το περασμένο καλοκαίρι οι «Άγιοι» έσπευσαν να καλύψουν το κενό του αποχωρήσαντα Ντάνι Ινγκς με την αγορά του Άνταμ Άρμστρονγκ από την Μπλάκμπερν έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 20χρονος Μπρόγια άρπαξε τελικά από… τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε πρόσφατα ο Ραλφ Χάσενχιουτλ και αντάμειψε τον Αυστριακό τεχνικό που τον επέλεξε ως βασικό, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια της Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο νεαρός άσος αποχώρησε χωλαίνοντας στο 79ο λεπτό της εντός έδρας ισοπαλίας με σκορ 2-2 ενάντια στην Μπέρνλι, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας του αγγλικού Νότου, ωστόσο ο προπονητής της δεύτερης εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

«Είμαι αισιόδοξος, δεν δείχνει πως είναι κάτι σοβαρό. Θα του πάρει μερικές ημέρες, νομίζω.

Δεν επιτρέπεται να παίξει ενάντια στην Τσέλσι την Τρίτη (σ.σ. 26/10 και ώρα 21:45 για το Λιγκ Καπ), οπότε είμαστε εντάξει», σχολίασε ο Ραλφ Χάσενχιουτλ, ο οποίος εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Αλβανού στράικερ, σημειώνοντας: «Νομίζω ότι έχει την ταχύτητα στο ένας εναντίον ενός, οι πάσες και τα σουτ του, όταν χρειαστεί, είναι πολύ καλά, είναι απειλητικός. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα βοηθάει την ομάδα.

Είδαμε δύο φορές τον Αρμάντο Μπρόγια να ξεκινάει και σκόραρε και τις δύο. Μας δίνει κάποιες αρετές που δεν είχαμε μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε στη διάθεσή μας.

Είμαι σίγουρος ότι και ο Τίνο Λιβραμέντο (σ.σ. πέτυχε το 1ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ) θα σκοράρει περισσότερες φορές στο μέλλον, είναι ένας πολύ ταλαντούχος νέος παίκτης και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως με αυτή την ομάδα μπορούμε να διασκεδάσουμε.

Είναι μια νέα ηλικιακά ομάδα αυτή που έχουμε εδώ, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον, δώστε τους χρόνο να εξελιχθούν και θα δείτε».

Όσον αφορά το παιχνίδι γενικότερα απέναντι στους «Clarets», ο Αυστριακός τεχνικός δήλωσε: «Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες ενάντια στην Μπέρνλι. Τις δημιουργήσαμε πολύ καλά και αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να το κάνουμε, αλλά στο τέλος πρέπει να έχουμε και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Όμως, ναι, θα έπρεπε να ήταν αρκετές οι φάσεις για να κερδίσεις έναν αγώνα, αλλά δεν το κάναμε. Πήραμε ένα βαθμό και προχωράμε στο επόμενο ματς».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.