Λιβραμέντο: «Είμαι οπαδός της Τσέλσι αλλά εκεί δεν θα έπαιζα σύντομα στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο νεαρός αμυντικός δήλωσε δικαιωμένος με την επιλογή να αποχωρήσει από το Στάμφορντ Μπριτζ και να υπογράψει στη Σαουθάμπτον.

Το ξεκίνημα του Τίνο Λιβραμέντο στους Αγίους είναι εντυπωσιακό, καθώς είναι βασικός σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ κι από τους διακριθέντες της ομάδας του Ραλφ Χάσενχιουτλ.

Ο 18χρονος δεξιός μπακ επέλεξε να αποχωρήσει από την Τσέλσι και να υπογράψει στη Σαουθάμπτον έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών και εξήγησε την απόφασή του:

«Πιστεύω ότι εάν έμενα εκεί δεν θα έπαιζα τόσο γρήγορα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν μετανιώνω καθόλου, αν και θα ήταν ωραία εάν αγωνιζόμουν στην πρώτη κατηγορία με την Τσέλσι.

‘Επρεπε να επιλέξω το καλύτερο για εμένα. Όντας νέος, πάντα ήθελα απλά να παίξω ποδόσφαιρο σε ανδρική ομάδα το συντομότερο δυνατό. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για όλους. Εκείνοι συμφώνησαν ότι είναι το καλύτερο για εμένα και πάντα με πρόσεχαν και με βοηθούσαν.

Ήμουν στην Τσέλσι για τόσο πολύ καιρό και μεγάλωσα όντας οπαδός της αλλά ποτέ δεν έπαιξα στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα ανταγωνιστικό ματς. Το περασμένο Σάββατο (σ.σ. έπαιξε κόντρα στους Μπλε) ήταν λίγο παράξενα αλλά μου άρεσε που έπαιξα με αντίπαλο την Τσέλσι και τους ανθρώπους με τους οποίους έκανα μαζί προπόνηση.

Είχα εισιτήριο διαρκείας στην Τσέλσι για τρία χρόνια και ο πατέρας με τον αδερφό μου ακόμη πηγαίνουν στα παιχνίδια της, ο αδερφός μου είναι οπαδός της.

Ως παίκτης της ακαδημίας της έπαιξα κάποια ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα κανονικό ματς Πρέμιερ Λιγκ. Απλά ένιωσα περίεργα που έπαιζα για την αντίπαλη ομάδα.

Ποτέ δεν θα πω κάτι κακό για τον τρόπο που μου φέρθηκαν και μεγάλωσα και αναπτύχθηκα ως παίκτης εκεί. Είναι πιθανότατα η καλύτερη ακαδημία στον κόσμο και όλοι θα πρέπει να θέλουν να πάνε εκεί για να βελτιωθούν», τόνισε κλείνοντας ο νεαρός αμυντικός.

 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, πάντως, η Τσέλσι διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς του Λιβραμέντο εάν πληρώσει 40 εκατομμύρια λίρες.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.