Για τη νίκη-πρόκριση η Γουέστ Χαμ, το 1.000ό του ματς θα κοουτσάρει ο Μόγιες!

Έτοιμος για το παιχνίδι ορόσημο στην καριέρα του ο Σκωτσέζος μάνατζερ, στοχεύουν και σε... μπόνους διακρίσεις τα Σφυριά.

Στο Βέλγιο δοκιμάζεται σε λίγες ώρες η Γουέστ Χαμ, σε μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει την 1.000ή του Ντέιβιντ Μόγιες στην προπονητική του καριέρα.

«Προσωπικά για μένα είναι μια μεγάλη μέρα. Όλοι οι προπονητές που μπαίνουν στο επάγγελμα θέλουν να φτάσουν τα 1.000 ματς αλλά σπάνια τα καταφέρνει κανείς. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και κάθε μάνατζερ θα ήταν περήφανος για αυτό. Δείχνει ότι ήμουν σταθερά σε υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαι περήφανος για αυτό.

Έπαιξα το ματς 999 κόντρα στην Άστον Βίλα και κερδίσαμε, κάτι που θέλω να κάνουμε και στο σημερινό παιχνίδι. Όταν γίνεσαι προπονητής ποδοσφαίρου θέλεις να κερδίζεις κάθε ματς, δεν διαλέγεις ποια θέλεις να κερδίσεις και ποια θες να χάσεις», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του στοχεύει φέτος και σε καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Η πρώτη αγγλική ομάδα που προκρίνεται από όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ μπορεί να γίνει η Γουέστ Χαμ, εφόσον κρατήσει clean sheet στους επόμενους τρεις αγώνες της, κάτι που κατάφερε στους τρεις προηγούμενους. Ο Βλαντιμίρ Τσουφάλ δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένα μπόνους για εμάς και για τους οπαδούς μας γιατί βρισκόταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πολλά χρόνια και θα θέλαμε να κάνουμε ρεκόρ με το να μην δεχτούμε γκολ αλλά και με το να μαζέψουμε 18 πόντους. Θα ήταν όμορφα μπόνους».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγγλία συνεχίζονται τα δημοσιευματα περί εμπλοκής Τσέχου επιχειρηματία στα διοικητικά του Λονδρέζικου κλαμπ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.