Χάου: «Ήθελα χρόνο μακριά από το κοουτσάρισμα, γύρισα καλύτερος προπονητής»

Ο πρώην τεχνικός της Μπόρνμουθ ανέλαβε τις Καρακάξες και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ προχθές ανακοίνωσε τον Έντι Χάου, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής που εμπιστεύτηκε η νέα διοίκηση του κλαμπ. Ο νεαρός Άγγλος κόουτς ρωτήθηκε για το διάστημα που ήταν χωρίς δουλειά (σ.σ. είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη Σέλτικ αλλά την τελευταία στιγμή η συνεργασία δεν προχώρησε) μετά την αποχώρησή του απο τα Κεράσια και απάντησε:

«Ναι, είχα και πολλές άλλες προτάσεις αλλά ήθελα να μείνω για λίγο μακριά από το ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιήσω διαφορετικά τον χρόνο μου. Νιώθω αναγεννημένος, γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να ξεκινήσω να δουλεύω.

Έίχα αποφασίσει (σ.σ. όταν έφυγε από τη Μπόρνμουθ) να μείνω έναν χρόνο εκτός δουλειάς. Αυτή ήταν μια απόφαση που πήρα, αλλά δεν την ανακοίνωσα δημοσίως. Δεν θα αναλάμβανα καμία δουλειά, ανεξάρτητα από τις προσφορές που θα είχα μέσα σε αυτό τον έναν χρόνο. Ένιωθα πως ήθελα μια επανεκκίνηση και να επανεκπαιδεύσω τον εαυτό μου.

Έπρεπε να κρατήσω το μυαλό μου μακριά από τις σκέψεις των προτάσεων που θα έφταναν σε μένα και να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου για μια περίοδο και μετά να αφοσιωθώ στο να επιστρέψω καλύτερος από ότι ήμουν.

Ακόμη και στη δουλειά, αυτό είναι το πιο σημαντικό, η αυτοβελτίωση. Αλλά πιστεύω ότι αυτό γίνεται πιο σωστά όταν δεν δουλεύεις, μακριά από συναισθήματα που μπορεί να σου φέρει το κοουτσάρισμα.

Έκανα όλα όσα χρειαζόμουν και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαι καλύτερος προπονητής από ότι ήμουν».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιουκάστλ μιλάει με τον Μάικλ Εμενάλο, για το πόστο του Τεχνικού διευθυντή. Περισσότερα εδώ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.