Προσέλαβε... προσωρινό Τεχνικό Διευθυντή η Νιουκάστλ που θέλει Μπότμαν, Λίνγκαρντ και Τρίπιερ

Οι Καρακάξες θα επιχειρήσουν να ενισχυθούν στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Όντας σε δεινή βαθμολογική θέση, η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ οφείλει να αυξήσει την ποιότητα του ρόστερ της τον Ιανουάριο. Προς αυτή την κατεύθυνση το κλαμπ προχώρησε στην πρόσληψη του Νικ Χάμοντ, ως προσωρινού τεχνικού συμβούλου.

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής των Ρέντινγκ, Γουέστ Μπρομ και Σέλτικ (και παλαιότερα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1985 ως το 2000 έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Άρσεναλ) καλείται να βοηθήσει τον Έντι Χάου να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτης για τη Νιουκάστλ. Μεγάλος στόχος για τη θέση του τεχνικού Διευθυντή είναι ο Μάικλ Εμενάλο, περισσότερα εδώ, ωστόσο ο έμπειρος Νιγηριανός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί τη θέση.

Η ομάδα αναζητεί τον Ιανουάριο ένα στόπερ, έναν πλάγιο μπακ και έναν κεντρικό μέσο.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα οι Καρακάξες έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά το αγγλικό πρωτάθλημα, τους Τζέσι Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Κίεραν Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), αλλά και τον Σβεν Μπότμαν.

Ο τελευταίος είναι Ολλανδός στόπερ που ανήκει στη Λιλ και παρακολουθείται από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες (μεταξύ των οποίων οι Μίλαν, Σεβίλλη, Αταλάντα και Γουλβς). Ο 21χρονος παίκτης μετράει φέτος 15 συμμετοχές και ένα γκολ με το γαλλικό κλαμπ.

 

Εξάλλου, ο Φεντερίκο Φερνάντες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.