Επαφές για τέσσερις παίκτες η Νιουκάστλ - Χάου: «Βιαζόμαστε για μεταγραφές, κάθε μέρα μετράει»

Οι Καρακάξες έχουν άμεση ανάγκη για ενίσχυση και ήδη ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες.

Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ διεθέτει την πιο πλούσια διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο η βαθμολογική της θέση δεν έχει βελτιωθεί καθόλου. Παραμένει εντός της ζώνης υποβιβασμού και καλείται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της και να πάρει βαθμούς που θα τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα θα αποκτήσει τουλάχιστον τρεις παίκτες (δεξί μπακ, σέντερ μπακ, επιθετικό, ίσως και αριστερό μπακ και κεντρικό χαφ) κι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση των Κίεραν Τρίπιερ, Σβεν Μπότμαν, Οντιόν Ιγκάλο και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον έμπειρο Άγγλο μπακ αν ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ και ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολλανδός στόπερ περιμένει την απάντηση της Λιλ και δεν «καίγεται» να αλλάξει φανέλα τον Ιανουάριο.

Ο Ιγκάλο θα ήθελε να παίξει ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα και ανήκει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, κάτι που κάνει την περίπτωσή του αρκετά εύκολη για τη Νιουκάστλ.

Τέλος, ο Ντεμπελέ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά τις αποδοχές του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα προσπαθούν να ανοίξουν χώρο στο μισθολόγιό τους για να ανεβάσουν την προσφορά τους για τον Γάλλο εξτρέμ, τον οποίο «πολιορκούν» κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αντονί Μαρσιάλ (επιθετικός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζο Ρόντον (σέντερ μπακ, Τότεναμ), Άαρον Ράμσεϊ (μέσος, Γιουβέντους) και Σαμουέλ Ουμτιτί (σέντερ μπακ, Μπαρτσελόνα) είναι τρεις ακόμη παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα του Έντι Χάου. Ο νεαρός τεχνικός, δήλωσε σχετικά με το μεταγραφικό παράθυρο που ανοίγει την 1/1, τα εξής:

«Ιδανικά θα εκμεταλλευτούμε κάθε μέρα που έχουμε. Στην περίπτωσή μας, γνωρίζουμε πως βιαζόμαστε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθίσουμε άνετα και να περιμένουμε, έχοντας μπροστά μας όσο χρόνο θέλουμε. Δεν βρισκόμαστε σε τέτοια φάση, κάθε μέρα μετράει.

Πέρα από αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο για τα πάντα, πολλές φορές οι άλλες ομάδες ή οι παίκτες ελέγχουν την ταχύτητα των συμφωνιών. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το να το κάνουμε, είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πολύ περίπλοκο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αρχηγός των Καρακαξών, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών. Με τη Νιουκάστλ ο Αργεντίνος στόπερ είχε 275 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ.

 

Οι λόγοι που αναμένεται ένα συναρπαστικό χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, εδώ.

26 πιθανές μεταγραφές Ιανουαρίου, εδώ.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.grπερισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.