Ανησυχούν στη Σαουθάμπτον για Μπρόγια - «Εβδομάδες εκτός δράσης ο Λιάνκο»!

Στους «Αγίους» επικρατεί αγωνία εν αναμονή της ιατρικής γνωμάτευσης για τον διεθνή Αλβανό στράικερ.

Ο 20χρονος Αρμάντο Μπρόγια αποχώρησε μετά τη λήξη της παράτασης του αγώνα της Σαουθάμπτον (η οποία στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ) ενάντια στην Κόβεντρι για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας υποβασταζόμενος από συμπαίκτες και μέλη του ιατρικού επιτελείου!

Παρά τις αρχικές πληροφορίες μέσω… Twitter που έκαναν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό του νεαρού σέντερ φορ, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική, καθώς στο σύλλογο του αγγλικού Νότου δεν γνωρίζουν ακόμα τη σοβαρότητα του χτυπήματος που δέχτηκε στο γόνατο, αφού περιμένουν να υποχωρήσει το πρήξιμο - κάτι που μπορεί να πάρει «μία ή δύο ημέρες».

Ακόμα χειρότερα φαίνεται πως είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Λιάνκο, ο οποίος τραυματίστηκε στο δικέφαλο και στις αρχές της εβδομάδας θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως αναμένεται να μείνει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, με τον Ραλφ Χάσενχιουτλ να χαρακτηρίζει «σοβαρό» το πλήγμα για την ομάδα του.

Ο Αυστριακός τεχνικός θα ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου την ερχόμενη Τρίτη για την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών του, όπως επίσης και για την περίπτωση του Τίνο Λιβραμέντο, για τον οποίο δήλωσε πως κόντρα στην Κόβεντρι έμεινε για περισσότερο χρόνο από όσο μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.