Προτάσεις για πώληση της Τσέλσι εξετάζει ο Αμπράμοβιτς! - «Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Κρίστενσεν»!

Δύο αμυντικούς των Μπλε θέλει να ντύσει στα Μπλαουγκράνα το καταλανικό κλαμπ, την ώρα που το ρεπορτάζ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Λονδρέζικου συλλόγου είναι «καυτό».

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε μετά από συνεχείς πιέσεις να ανακοινώσει ότι παραχωρεί τον έλεγχο της Τσέλσι στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τις φωνές που κατηγορούν τον Ρώσο επιχειρηματία λόγω της φημολογούμενης σύνδεσής του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με έγκυρα βρετανικά Μέσα, ο ιδιοκτήτης των Μπλε εξετάζει πλέον προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι, για πρώτη φορά από το 2003 που την αγόρασε!

Ο Τόμας Τούχελ κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις συνεχείς φήμες για τον Αμπράμοβιτς και είπε:

«Για μένα ως προπονητή, η απόφαση (σ.σ. να παραχωρήσει ο Ρώσος επιχειρηματίας τον έλεγχο της Τσέλσι στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της ομάδας) δεν αλλάζει και πολλά, όσον αφορά την καθημερινότητά μας. Συνεργάζομαι με τον Πετρ Τσεχ και τη Μαρίνα Γκρανόβσκαγια για την διαρκή βελτίωση της ομάδας».

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, ο Αντρέας Κρίστενσεν θα γίνει κατά 99% παίκτης της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι, αφού συμφώνησε με την ομάδα του Τσάβι και θα υπογράψει σε εκείνη ως ελεύθερος. Η Μπάγερν Μονάχου είχε δείξει επίσης έντονο ενδιαφέρον για τον 25χρονο Δανό στόπερ.

Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει πρόταση και στον Σέζαρ Αθπιλικουέτα, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2024, με οψιόν ανανέωσης για 12 έξτρα μήνες και αναμένουν την απάντησή του. Το ισχύον συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού μπακ λήγει στο τέλος της σεζόν.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.