Επίθεση του Μικολένκο μέσω social media στον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, «πάγωσαν» οι λογαριασμοί του Ουσμάνοφ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου παίρνουν θέση για αυτόν.

Ο αριστερός μπακ της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο επιτέθηκε με υβριστικό περιεχόμενο κατά του αρχηγού της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα, κατηγορώντας τους Ρώσους διεθνείς ότι δεν τάσσονται κατά της εισβολής στην χώρα του.

Με ανάρτηση στα social media είχε κριτικάρει τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ρωσίας και ο Ουκρανός εξτρέμ της Γουέστ Χαμ, Αντρέι Γιαρμολένκο.

 

Την ίδια ώρα, έχουν «παγώσει» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος συμμετέχει... διακριτικά στο διοικητικό σχήμα της Έβερτον. Ο Ουζμπέκος επιχειρηματίας κατηγορείται πως είναι ένας εκ των ολιγαρχών που ευνοήθηκαν από τη στενή τους σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ίδιος ο Ουσμάνοφ σε δήλωσή του τόνισε ότι η απόφαση που μπλοκάρει τα περιουσιακά του στοιχεία είναι άδικη και αβάσιμη.

Υπενθυμίζουμε πως εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Πούτιν, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι αναγκάστηκε να αρχίσει να εξετάζει προτάσεις για την πώληση του Λονδρέζικου κλαμπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Μπράιτον ανακοίνωσε μέσω του προέδρου της, Τόνι Μπλουμ, πως θα φορέσει την τρίτη φανέλα της που έχει τα ίδια χρώματα με τη σημαία της Ουκρανίας, το κίτρινο και το μπλε, ώστε να εκφράσει τη στήριξή της στο λαό της χώρας που ταλαιπωρείται από τον πόλεμο.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.