Ανακοίνωσε ότι πουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς!

Οι Μπλε θα αλλάξουν ιδιοκτησία, σύμφωνα με την επιστολή του Ρώσου επιχειρηματία.

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, καθώς το Λονδρέζικο κλαμπ τέθηκε προς πώληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, πάντα αποφάσιζα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, έχω πάρει την απόφαση να πουλήσω την Τσέλσι, καθώς πιστεύω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο για τον σύλλογο, τον κόσμο, το προσωπικό, αλλά και τους χορηγούς και συνεργάτες.

Η πώληση δεν θα γίνει με βιαστικές διαδικασίες, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Δεν θα ζητήσω την επιστροφή των δανείων μου προς τον σύλλογο. Δεν ήταν ποτέ επιχείρηση ή θέμα χρημάτων για μένα, αλλά αποτέλεσμα αγνού πάθους για το παιχνίδι και την Τσέλσι.

Επιπλέον, έχω δώσει οδηγίες στους συνεργάτες μου να ιδρύσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, στον οποίο θα δωρίσω όλα τα κέρδη από την πώληση. Ο οργανισμός θα είναι υπέρ όλων των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυτό συμπεριλαμβάνει τη διάθεση σημαντικών πόρων για την επείγουσα και άμεση ανάγκη των θυμάτων, καθώς και για την υποστήριξη της μακροχρόνιας αποκατάστασής τους.

Σας παρακαλώ να πιστέψετε ότι αυτή ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση και με πονάει να αποχωριστώ την Τσέλσι με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον του συλλόγου. Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ το Στάμφορντ Μπριτζ μία τελευταία φορά, για να σας πω όλους αντίο αυτοπροσώπως.

Ήταν προνόμιο ζωής το να είμαι κομμάτι της Τσέλσι και είμαι υπερήφανος για όλες τις κοινές επιτυχίες μας. Η Τσέλσι και οι οπαδοί της θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.