Δίνει 4 δις λίρες για την Τσέλσι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία!

Τρομακτική προσφορά που ανατρέπει τα δεδομένα στη διαδικασία πώλησης των Μπλε.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει απασχολήσει τον αθλητικό κόσμο ξανά στο παρελθόν, έχοντας φτάσει κοντά στην απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και δείχνοντας παλιότερα ενδιαφέρον για την αγορά της Τσέλσι.

Σήμερα ο ζάμπλουτος Άγγλος επιχειρηματίας (με έδρα το Μονακό) κατέθεσε πρόταση που ξεπερνά τα 4 δις λίρες για να αποκτήσει το Λονδρέζικο κλαμπ από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Κάναμε την προσφορά την Παρασκευή το πρωί. Είμαστε η μοναδική βρετανική προσφορά. Το κίνητρό μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό κλαμπ στο Λονδίνο. Δεν μας ενδιαφέρει το κέρδος γιατί βγάζουμε λεφτά με άλλους τρόπους.

Το Λονδίνο πρέπει να έχει μια ομάδα αντάξια του μεγέθους της πόλης, παρόμοια με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε αυτή η ομάδα να είναι η Τσέλσι», δήλωσε ο Ράτκλιφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις και ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Ineos, εταιρίας με έδρα την αγγλική πρωτεύουσα, δεσμεύεται πέρα από τα 4δις για την αγορά του συλλόγου, να επενδύσει 1,75 δις λίρες την επόμενη δεκαετία σε γήπεδο, προπονητικές εγκαταστάσεις και ακαδημίες της Τσέλσι.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.